Yüz yüze eğitim zorunlu değil!

Gojira

Hectopat
Katılım
28 Haziran 2020
Mesajlar
2.291
Makaleler
8
Çözümler
15
2.PNG


Kaynağa güvenmediyseniz başka yerden de bakabilirsiniz. Veli izniyle gitmeme şansınız var. Haberiniz olsun.
 
Şansımız var fakat bilmiyorum dezavantaj yaratan bir şans diyebiliriz. Zaten uzaktan eğitim verimli geçmiyor. Bir de arkadaşlarınız yüz yüze eğitim görürken sizin uzaktan eğitim gördüğünüzü düşünün.
 
Şansımız var fakat bilmiyorum dezavantaj yaratan bir şans diyebiliriz. Zaten uzaktan eğitim verimli geçmiyor. Bir de arkadaşlarınız yüz yüze eğitim görürken sizin uzaktan eğitim gördüğünüzü düşünün.
Bu yıl hiç okula gitmedim, hiç canlı derse katılmadım ve notlarım diğer yıllara göre çok daha iyi durumda. Evde vaktimi daha iyi değerlendiriyorum. Ayrıca bu yıl YKS sınavım olduğu için full TYT-AYT kasıyorum ve okul benim vaktimi alıyor açıkçası. Sınavlardan önce bir-iki haftalık çalışma yetiyor. Zaten bütün konular elimizin altında var. :)
 
Son düzenleme:
Ee sayın MEB neden sınavları yüz yüze yapıyorsun kardeşim? İlk başta açılsın olalım diyordum fakat artık açsan ne olur açmasan ne olur bu saatten sonra hiç kimseye sözde verdiğiniz eğitim katkı sağlamayacak, en azından açılsında servisçiler bir rahat etsin.
 
Bu yıl hiç okula gitmedim, hiç canlı derse katılmadım ve notlarım diğer yıllara göre çok daha iyi durumda. Evde vaktimi daha iyi değerlendiriyorum. Ayrıca bu yıl YKS sınavım olduğu için Full TYT-AYT kasıyorum ve okul benim vaktimi alıyor açıkçası. Sınavlardan önce bir-iki haftalık çalışma yetiyor. Zaten bütün konular elimizin altında var. Çalışmak isteyen çalışıyor :)

Bilmem. Belki canlı derslere giremiyor püf noktaları kaçırıyorsunuzdur kimine yeter kimine yetmez. Canlı dersin verimli geçmediğini düşünen kişileri çalışmak istemeyen kişiler olarak mı nitelendiriyorsunuz anlamadım. Herhangi bir laf sokma çabam yok. Soruyorum sadece yanlış anlaşılmasın.
 
Çalışmak isteyen çalışıyor :)
Böyle bir mantık yok işte. Geçen sene yasaklar gelene kadar sürekli kütüphaneye gidip ders çalışırdım çünkü evde dikkatim çok dağılıyor. Yasak gelince hiç bir şekilde dışarı çıkıp kütüphaneye gidememek hem psikolojimi hem de netlerimi olumsuz etkilemişti.
 
. Canlı dersin verimli geçmediğini düşünen kişileri çalışmak istemeyen kişiler olarak mı nitelendiriyorsunuz
Hayır, alakası yok. Demek istediğim; sadece elinin altındaki kaynaklardan çalışarak bile notlarını iyi tutabiliyorsun. Internette zaten bir ton konu anlatımı var. Taktiğini, püf noktasını da veriyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı