Tom Clancy's Rainbow Six: Siege vs Valorant

Hangisinden zevk alıyorsan onu oyna şunu mu oynayım bunu mu oynayayım demek saçma bence sonuçta iki oyunu da oynamışsın biliyorsun hikaye oyunu gibi oyna bitir mantığı da değil. Bana sorarsan R6 Valorant’a göre daha güzel bir oyun.
 
Benim gözümde R6 competitive tactical FPS oyunlarının lideri olabilecek bir oyunken Ubisoft'un içine ettiği bir oyundur. Turnuvaları sallaması gereken bir oyunken durumu ortada. Bu söylemim Valorant'ı seçtiğim anlamına gelmesin çünkü ikiside farklı benim gözümde. Keyfiniz o an ne oynamak istiyorsa onu oynayın.
 
Son düzenleme:
Valorant oynamadım, ama R6'da girdiğin 10 maçtan 7'sini kazanmak istiyorsan sağlam 50 saat harcamalısın. Oyun ayrıca çok taktiksel, iğne deliğinden vuruyorlar. Bir de gelen her yeni karakter oynanışı değiştiriyor. Mesela bu sezon gelen Flores operatörünün bombamsı Drone sürüyor, bunu engellemek için Mute veya Mozzie kullanmalısın.
 
R6 > 100x Valorant. Karşılaştıramazsın bile. R6 başka bir oyun benim için. Sınavlardan dolayı oynuyamıyorum ama bitsin çok özledim.
R6 > 100x Valorant. Karşılaştıramazsın bile. R6 başka bir oyun benim için. Sınavlardan dolayı oynuyamıyorum ama bitsin çok özledim.
Ek olarak R6 çok iyi bir oyun ama değer görmüyor benim fikrim.
 
100 saat kadar R6 oynadım. Yeni başladım oynamaya. Tek başıma oynuyorum Gold 2ye kadar çıkabildim. Ve şu anda Silver 1e düştüm :D önceden Valorant'ta oynadım ve tam olarak FPS savaş oyunu hissiyatını vermiyordu bana. Ama gerçekten R6 takımla oynandığı zaman çok daha iyi oluyor bunu anladım. Özellikle 3 4 gündür sinirlenip oyunu bırakasım geliyor ama maçı bir anda döndürünce o his kayboluyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı