Windows 10 Tek Kullanımlık Kod

aybrkync

Hectopat
Katılım
27 Aralık 2015
Mesajlar
50
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Windows 10 tek kullanımlık kod aldım. Yaklaşık 50 TL civarındaydı DURMAPLAY'den. Ancak kodun dün ömür boyu dedikleri kod bugün tek kullanımlık diye aktardılar. Aldıktan sonra öğrendim tabii ki ve açıklama kısmına da bugün tek kullanımlıktır diye eklemişler! Ben format attıktan sonra kullanacaktım ancak kod çalışıyor mu diye format atmadan deneme amaçlı kullandım. Çünkü tek kullanımlık olmadığını bilmiyordum.
Nasıl bir formül ile bu kodu format attıktan sonra kullanabilirim? Denetim masasından sıfırlama yaparak kullanabilirsiniz dediler ama sinirimden görüşmeyi sonlandırdım. Yardımınızı bekliyorum.
 
Kısa süre önce ben de satın aldım.
OEM keyler anakarta gömülüyor ve anakart değişmediği sürece kullanabilirsin.
 
Tek kullanımlık demeleri format attıktan sonra gideceği anlamına gelmiyor. Onun anlamı sadece bir bilgisayarda kullanılabilir ve etkinleştirilebilirdir. Yani başka bir bilgisayarda o keyi kullanamazsınız. OEM key ile etkinleştirirseniz format sonrası bir daha key istemiyor zaten.

Ancak bana formattan sonra kullanamazsın dediler.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı