0-1000 TL Telefon Önerisi

Lenovo isteklerinin yarısını karşılar diye düşünüyorum. Kamerası geride . GM çok daha iyi özellikleri. Karşılaştırabilirsiniz. Ama yine de siz bilirsiniz.
 
Teşekkür ederim GM de aklımda onuda karşılaştırıcam da yanı her dakka fotoğraf cekmıyorum 1 2 selfi çekeyim selfide goz rengim cıksın yeter :D
 
GM'ye ön yargı yok diyemem çünkü hiç kullanmadı'm ama çevremde gördüm bir zat inceledim kullananlar şikayetlerin de haklılardı buna rağmen internette memnun olanlar vardı ama sayıları azdı. Onun için ön yargı oluştu yoksa bir firmayı asla kötülemek istemem ve almayın da demiyorum sadece sıcak sütten ağzı yanan var dikkat edin diyorum. :) -- Lenovo Vibe P1 kullandığım için öneriyorum çünkü ben ve formlarda bir çok insan memnun :) Aklınıza takılan her soruyu sorabilirsiniz cevaplama ya çalışırım.
 
Aynen sana katılıyorum benım çevremdede kulananlar var GM oo yuzden bende bırazcık on yargıyla yaklaştım bu lenova p1 ın ara yuzu kotu ya oo menusu varya onun arkasına fılan fotağraf fılan koyabılıyomuyz yoksa bembeyaz kalıyor mu ?
 
O ara yüzü android'in ara yüzü kendi ara yüzünde menü yok sadece uygulama ara diye var oda saydam siyah hoş bir yer :) Ve evet sadece beyaz kullanılıyor sanırım daha farklı bir seçenek ile karşılaşmadım :)
 
Arkadaşlar bunu her konuda belirtiyorum. Megapikseller tek başına hiç bir şey ifade etmez. Önemli olan tek şey kullanılan lens ve kamera bileşenlerinin kalitesidir.
 
Evet haklisiniz etmez. Fakat kamerası çok kaliteli :). Fotoğraf koyayim birkaç tane. Ön kamera da aynı şekilde.
.
1474224115339.jpg
1474224133842.jpg
1474224160675.jpg
1474224191181.jpg
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı