- Makaleler
 - 1

80KB/S upload'ı mı diyorsun. Ahhh "you wouldn't get it" mükemmel.Upload değerin benim için süper. Oyun yapımcısıyim ve çile çekiyorum.
80KB/S upload'ı mı diyorsun. Ahhh "you wouldn't get it" mükemmel.Upload değerin benim için süper. Oyun yapımcısıyim ve çile çekiyorum.
Kanka internetleri degistirek mi?D: 35Mbps.
Upload: 4Mbps.
Benim hayalim evime TürkNet gigafiber in gelmesi. 100Mbps download ve 50Mbps upload vaat ediyorlar. Ve 120 TL gibi bir fiyat. Sadece İstanbul'un 3 semtinde varmış. Beşiktaş bir tanesi. Diğerleri bakabilir. Çok iyi fiyat.
Süper değerler.Türk Telekom - 35Mbps
Eki Görüntüle 611950

1 Temmuz'dan sonra düşecek dediler ama düşmedi.Süper değerler.
Dostum inan çok sinir edici.Bir şey mi diyordun? 3 Mbps download, 0,6 Mbps upload. Senin durumunda olmayı isterdim. En azından bir nebze olsun insan gibi bir şeyler indirebilirdim. Video bile izleyemiyorum. İki upload ile de yayın açamazsın. Bir yerlere bir şey yüklemeyi indirmek kadar sık yaptığını sanmıyorum.
![]()
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps.www.speedtest.net
Bu arada şu kutucuklara bakıyorum sabah akşam. Fiber var ama vermiyorlar.
Dalga, dalga, dalga, dalgaaaaa, dalgalanıyorrrrr.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.