D: 24
U: 1
Gta 5 ve R6 gibi oyunları tek gecede indirmesi bana yetiyor.
U: 1
Gta 5 ve R6 gibi oyunları tek gecede indirmesi bana yetiyor.
Baba terörü işte, beklemekten başka hiçbir seçeneğimiz yok maalesefAh ah. Ben de babama bin defa gel Turknet'e geçelim dedim. Modem vermiyorlar bahanesiyle almadı. 10 Mbps internete 100₺ vermek mi? 35 Mbps internete 85-90₺ vermek mi?
Aynen öyle. Bir de 8 ay var. Çıldırmamak elde değil.Baba terörü işte, beklemekten başka hiçbir seçeneğimiz yok maalesef.
Bu internet keşke bende olsa.
O modemin parasını almıyorlar mı zaten? O paraya internetten modem alınır ve 5 dakikada kurulumu yapılır. Baban bahane arıyor bence.Gel beraber firlatalim.
Ah ah. Ben de babama bin defa gel Turknet'e geçelim dedim. Modem vermiyorlar bahanesiyle almadı. 10 Mbps internete 100₺ vermek mi? 35 Mbps internete 85-90₺ vermek mi?
Bir kere gitmiş bilmeden kafasına göre modem almış ucuz diye. Tam anlamıyorum ama Adsl yerine Vdsl mi Vdsl yerine Adsl mi ne?O modemin parasını almıyorlar mı zaten? O paraya internetten modem alınır ve 5 dakikada kurulumu yapılır. Baban bahane arıyor bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.