0.90 TL'ye Satılan Termal Macun iş görür mü?

• Konuyu başlatan -R-
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 52
  • Görüntüleme 6.565
Hocam performansını atarsanız güzel bir alternatif olabilir belki, herkes dalgaya vurmuş fakat o kadar kötü (en azından boşta 70 derece) olacağını düşünmüyorum.
Elimden geleni yaptım yinede en fazla 55 derecelere falan düşürebildim markası i7 860 1.nesil bir işlemci eski olduğundan 55 dereceler normal midir acaba?

Arkadaşlar işlemcimin macunu bitmiş bende apar topar hemen internetten çok ucuza bir macun sipariş ettim. Kartımda 5 TL kalmıştı, ön ödemeli olduğu için bide bankaya gitmeyim diye mecburen aldım. Sizce bu linkini bıraktığım ürün iş görür mü?

Diş macunu sürerseniz daha çok iş yapar. Performans arttırmak için 1 gramına en az 30 TL verilmeli bence. Bu termal macunları pek bir işe yaradığını düşünmüyorum.

Stok soğutucu kullanıyorsanız normal. Ayrıca mevsim yaz ve termal macun 1 TL. :) Yük altı sıcaklık ta paylaşabilir misiniz?
1 TL macun benim macun:D
İ7 6700 yükte en fazla 75 derece. Stok soğutucuyla hemde. Boşta da 35-40. Bir de unutmadan; 4 aydır değiştirmiyorum macunu.

Siz thermal grizzly kullandınız mı hiç? Hiçbir işe yaradığını düşünmüyorum o kadar para vermeye gerek yok. 130 TL 1 gram macuna verilmez.
Isı iletimi yüksek olan modellerin fiyatı nanokatalog'ta 30TL civarı ve 1gr. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı