0.90 TL'ye Satılan Termal Macun iş görür mü?

• Konuyu başlatan -R-
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 52
  • Görüntüleme 6.565
Nasıl bir iş görmesini bekliyorsun anlamadım. :) "Ucuz etin yahnisi yavan olur" unutma. Sana tavsiyem öyle şeyleri değil 90 kuruşa, bedava verseler evine sokma. 1-2 ay için bile olsa önermem. Elinde macun olan bir arkadaşına veya bilgisayarcıya durumu açıklayıp rica edersen yardımcı olur.

Isı iletimi yüksek olan modellerin fiyatı nanokatalog'ta 30TL civarı ve 1gr. :)
Attığınız thermal grizlly'in en kötü macunu. Thermal grizzly'nin aşırı gereksiz yüksek performans alınmak istenen bilgisayarlarda kullanılmak üzere üretildiğini ve düzgün modellerinin 12.5 W ilettiğini bilmenizi isterim.

Attığınız thermal grizlly'in en kötü macunu. Thermal grizzly'nin aşırı gereksiz yüksek performans alınmak istenen bilgisayarlarda kullanılmak üzere üretildiğini ve düzgün modellerinin 12.5 W ilettiğini bilmenizi isterim.
Mesele thermal grizzly'nin en kötüsü olması değil. Çoğu macuna göre ısı iletiminde daha iyi bir değere sahip olması. Ve alttaki ürünün ısı iletimi ve fiyatına bakarsanız iyi olur.

Mesele thermal grizzly'nin en kötüsü olması değil. Çoğu macuna göre ısı iletiminde daha iyi bir değere sahip olması. Ve alttaki ürünün ısı iletimi ve fiyatına bakarsanız iyi olur.
Sizin attığınız ürünün performansı yüksek değil. Thermal grizzly alınacaksa attığınız model alınır. O model alınmayacaksa alınmaz.

0,90 kuruşa süreceğin macun yerine, mayonez kullanabilirdin. Eski termal macunumdan daha iyi ısı değerleri alıyordum 😂

Anladım. Bu arada Cooler Master Mastergel ısı iletimi konusunda biraz düşük gibi. Sizin düşünceleriniz nedir?
Marka:CM
Model:CM MasterGel Maker Nano Elmas partiküllü Termal Macun
Ürün kodu:MGZ-NDSG-N15M-R1
Renk:Gri
Termal İletkenlik:>11 W/m-K
Hacim Direnci:E+10 ohm-cm
Thermal Impedance:< degree Celsius-in2/W
Ekstra:Scraper
Grease Cleaner
Garanti Süresi (Ay):24
Özellikleri gayet iyi dalga geçtiğinizi düşünüyorum :D.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı