Arkadaşlar selam, bilgisayarıma format attıktan sonra sağ klikten Intel kalktı.
Ayrıca CPU kullanımım her zaman %0. masaüstünde işlem yapsam, Google Chrome'ye girsem veyahut öyle gezinsem bile tık yok. Tüm değerler %0. bu normal mi yoksa sıkıntı mı var?
Mesela ekran görüntüsünü alırken asıl ekran kartı anlık olarak %100 oldu ve daha sonra %0 değerine geri düştü. Yardımınıza ihtiyacım var. Teşekkürler.
Ekran kartı driverlarını yüklemelisin, harici ekran kartın oyunlara girmeden yük binmezler, herhangi bir oyuna girip denersen anlarsın. Ayrıca dediğim gibi ilk önce güncel driverları temiz şekilde yükle, program vs kullanma orijinal sitesinden indir.
Ayrıca CPU kullanımım her zaman %0. masaüstünde işlem yapsam, Google Chrome'ye girsem veyahut öyle gezinsem bile tık yok. Tüm değerler %0. bu normal mi yoksa sıkıntı mı var?
Yani evet yükledim, format atmadan önce görev yöneticisinden bakmıştım ne var ne yok diye. Daha sonra internetten manuel bir şekilde indirdim programları. Sağ kliğe hala Intel gelmedi problem olduğunu düşündüm.
Güç tasarrufu modunda kullanıyorum oyunlara girmediğim zamanlar, tam yükte çalıştırınca 4GHz oluyor ama bahsetmiş olduğum kısım yine 0% oluyor güç ayarını değiştirsem bile.
Güç gerektiren bir şey açık değilken ondan almaması lazım. Sorun var.
CPU hızında problem yok. Dengelide muhtemelen. Güç gerekince artar. Sürekli son hızda çalışıp çok enerji tüketmesini mi yeğlersiniz?