0'dan TYT matematiğe nasıl başlanır?

Muhammed099

Picopat
Daha fazla  
İyi günler seneye YKS sınavına gireceğim. TYT matematiğe 0'dan başlamak istiyorum, kanal ve kaynak önerisi istiyorum. Neler yapmam gerekiyor? Önerilerinizi bekliyorum.

Bıyıklı matematik 10 günde temel atma kampını izle. Yanına da kitap olarak acil matematiğin ilacı kitabını çekebilirsin TYT için. Bu kampı bitirdikten sonra Mert Hoca - Bıyıklı Matematik - Eyüp Boncuk gibi hocalardan hangisi sana uyuyorsa onun tam TYT kamplarını takip et. Kitapla paralel götür kampları, problemlere kadar bitir sonra geometriye de başlarsın.

İyi günler seneye YKS sınavına gireceğim. TYT matematiğe 0'dan başlamak istiyorum, kanal ve kaynak önerisi istiyorum. Neler yapmam gerekiyor? Önerilerinizi bekliyorum.

Bildiğim pek kanal yok ama Hocalara Geldik kanalını izle bol bol soru çöz. Karekök veya Limit yayınlarının soru bankalarını al, konu konu ilerle.

Bıyıklı matematik 10 günde temel atma kampını izle. Yanına da kitap olarak acil matematiğin ilacı kitabını çekebilirsin TYT için. Bu kampı bitirdikten sonra mert hoca - bıyıklı matematik - Eyüp boncuk gibi hocalardan hangisi sana uyuyorsa onun tam TYT kamplarını takip et. Kitapla paralel götür kampları, problemlere kadar bitir sonra geometriye de başlarsın.

Önerilerinizi için teşekkür ederim hocam dediklerinizi yaparak TYT'ye başlayacağım.

Şimdiden Allah kolaylık versin hocam.

Merhaba bende şu an bıyıklı temel kullanıyorum 8 gündeyim bitecek. Ondan sonra bıyıklının 55 günde TYT kampı alacağım. Bir de 2 tane soru bankası almak istiyorum sizce matematiğin ilacı mi? 345 soru bankası mı? Mikro orijinal mi? Bunlardan 2 tanesi alıp parelel gitmek istiyorum.

Merhaba bende şu an bıyıklı temel kullanıyorum 8 gündeyim bitecek. Ondan sonra bıyıklının 55 günde TYT kampı alacağım. Bir de 2 tane soru bankası almak istiyorum sizce matematiğin ilacı mi? 345 soru bankası mı? Mikro orijinal mi? Bunlardan 2 tanesi alıp parelel gitmek istiyorum.

Matematiğin ilacı ve 345 alın, matematiğin ilacından konuyu öğrenip kavrarsınız. 345'ten ise cilalarsınız. Sonlara doğru da iyice yeni nesil görmek için üst seviye bir kaynak çözersiniz isterseniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı