- Makaleler
- 4
O 1 yılı 2 yıla arttırabilirsin durumun ve imkanın varsa. Seneye kendini denemeye girersin diğer sene de asıl sınavın olur. Tabii bu çok önemli bir karar, düzgünce düşünüp kendin ver.
Ortaokul ortalama minimum 80 ortalama vardı. Bir kere hariç tüm karnelerim takdir di.Matematik ilk okul-orta okul temelin nasıl?
100k'ya girsem yeter.O 1 yılı 2 yıla arttırabilirsin durumun ve imkanın varsa. Seneye kendini denemeye girersin diğer sene de asıl sınavın olur. Tabii bu çok önemli bir karar, düzgünce düşünüp kendin ver.
Hocam yaş 20. Yanlış anladın sanırım. Temelim yok zaten. Onu demek istedim.Ortaokulda aldığın notlarının pek bir önemi yok. Puanım yüksek çalışmayayım diye şaşırtmasın seni.
Kardeşim Matematik ilk okul (8.sınıf a kadar) temelin sağlamsa hiçbir şey imkansız değil.Hocam yaş 20. Yanlış anladın sanırım. Temelim yok zaten. Onu demek istedim.
Hocam herkes farklı. Kanseri bilmem ama birde iyi huylu tümör ameliyatı oldum. Antrenmanlarla matematikte zorlanıyorum. Siz anlayın artık. Abim gibi yapasım var. 4 telefon değiştirdi, araba ve televizyon aldı. Hepside kendi parası ile. Ama üniversite okumak daha güzel bir şey diye düşünüyorum. Harvard benim için benim imkansızın ötesinde. Kendimi kandırmama gerek yok. Acı gerçekler.Kardeşim Matematik ilk okul (8.sınıf a kadar) temelin sağlamsa hiçbir şey imkansız değil.
Benim bir arkadaş var, ortaokulda rahim ağzı kanseri teşhisi koydular tıpkı sizin gibiydi durumu, şu an Harvard üniversitesinde doktora yapıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.