0'dan üniversite kazanmak

Matematik ilk okul-orta okul temelin nasıl?
Ortaokul ortalama minimum 80 ortalama vardı. Bir kere hariç tüm karnelerim takdir di.
O 1 yılı 2 yıla arttırabilirsin durumun ve imkanın varsa. Seneye kendini denemeye girersin diğer sene de asıl sınavın olur. Tabii bu çok önemli bir karar, düzgünce düşünüp kendin ver.
100k'ya girsem yeter.

Hocam yaş 20. Yanlış anladın sanırım. Temelim yok zaten. Onu demek istedim.
Kardeşim Matematik ilk okul (8.sınıf a kadar) temelin sağlamsa hiçbir şey imkansız değil.
Benim bir arkadaş var, ortaokulda rahim ağzı kanseri teşhisi koydular tıpkı sizin gibiydi durumu, şu an Harvard üniversitesinde doktora yapıyor.

Son düzenleme:
Kardeşim Matematik ilk okul (8.sınıf a kadar) temelin sağlamsa hiçbir şey imkansız değil.
Benim bir arkadaş var, ortaokulda rahim ağzı kanseri teşhisi koydular tıpkı sizin gibiydi durumu, şu an Harvard üniversitesinde doktora yapıyor.
Hocam herkes farklı. Kanseri bilmem ama birde iyi huylu tümör ameliyatı oldum. Antrenmanlarla matematikte zorlanıyorum. Siz anlayın artık. Abim gibi yapasım var. 4 telefon değiştirdi, araba ve televizyon aldı. Hepside kendi parası ile. Ama üniversite okumak daha güzel bir şey diye düşünüyorum. Harvard benim için benim imkansızın ötesinde. Kendimi kandırmama gerek yok. Acı gerçekler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı