1-1, 5 ayda 10 kilo verilir mi?

665043

Centipat
Makaleler
1
Direkt konuya gireyim.
Yaş 15.
Boy 188 (Ayakkabısız)
Kilo 94.5
Yağ oranım yanlış hesaplamış olabilirim ama 27.5
1 ayda düzgün bir planla 10 kilo verilir mi ya da çok sıska durursun X kadar ver diyebileceğin kilo var mı? Bu konuyu sadece bilgi alma amaçlı açtım.

Not; şu internette bileğiniz etrafında eliniz değiyorsa şu üst üste geliyorsa şu vücut tipisin diyenlere göre mezomorf vücut tipim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Direkt konuya gireyim.
Yaş 15.
Boy 188 (Ayakkabısız)
Kilo 94.5
1 ayda düzgün bir planla 10 kilo verilir mi ya da çok sıska durursun X kadar ver diyebileceğin kilo var mı? Bu konuyu sadece bilgi alma amaçlı açtım.

Not; şu internette bileğiniz etrafında eliniz değiyorsa şu üst üste geliyorsa şu vücut tipisin diyenlere göre mezomorf vücut tipim.

Verilir neden verilmesin ama ne kadar sağlıklı verilir orası aşikar.

Direkt konuya gireyim.
Yaş 15.
Boy 188 (Ayakkabısız)
Kilo 94.5

Spor yap, yaktığın kaloriden 200,300kcal az ye, bol su iç ödemler gitsin, istikrarı bozma 10 kilodan fazlasını verirsin. Bu arada kilo yaş boy olarak kötü değilsin bu yaşta internetten gördüğün vücüt kalıplarına çok takılma büyüyeceksin vücüdun değişecek gelişecek düzenli spor yapmaya kafa yorman yeterli güzel beslen güzel spor yap vücudunun sağına soluna bu yaşlarda çok kafayı takman normal ben de aynıydım geçiyor merak etme sadece dediğim gibi düzenli spor yapmanı şiddetle öneririm.

Hocam boğazınızı tutun yeter. Protein ağırlıklı diyet yapın. kardiyo ağırlıklı antrenman yaparsanız 7kg civarı sadece su atarsınız. 1.5 2 kg da yağ gider desek 1 ay için yeterli bence. Fazlası zarar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı