1 Ayda 15 kilo verilir mi?

dmrryagz

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Berber
Hocam yaşım 16 1.85 boy 100 kiloyum. Yüzümün daha kemikli gözükmesini istiyorum. 1 Ayda yaklaşık 15 kilo verilir mi?(sadece diyetle) Verilirse yüz yağları ciddi oranda erir mi?

yüz yağlari gider zaten bölgesel yağ yakimi diye bişey yok heryerinden yavaş yavaş gider ama 1 ayda 15 kilo sağlıklı olmaz, en kötü 1.5 2 aya dağıt kalici ve saglikli kilo ver deri sarkmasida yaşarsın bianda yuksek kilo verince. 9 - 10 kilo en sagliklisi

Hocam yaşım 16 1.85 boy 100 kiloyum. Yüzümün daha kemikli gözükmesini istiyorum. 1 ayda yaklaşık 15 kilo verilir mi?(sadece diyetle) verilirse yüz yağları ciddi oranda erir mi?

Aylık hedef olarak vücut ağırlığınız %5'ini kaybetmek sağlıklı olacaktır 1 ayda 15 kilo verirseniz deriniz sarkabilir bu da hiç hoş olmaz.

Hocam yaşım 16 1.85 boy 100 kiloyum. Yüzümün daha kemikli gözükmesini istiyorum. 1 Ayda yaklaşık 15 kilo verilir mi?(sadece diyetle) Verilirse yüz yağları ciddi oranda erir mi?
Sağlık açısından çok yüksek bir risk almış olursun. Zaten çok fazla kilon yok en fazla 20 kilo falan vermen gerekiyor bunu birkaç aya yayıp daha sağlıklı bir şekilde kilo vermek varken 1 ayda vermek isteyip zor yolu seçmek daha mantıksız.

0 kalorinin daha altında alıp, üstüne egzersiz yapman gerekir. Tabii bunu yaparsan ölürsün.

Nasil 0 kalorinin daha altında alacağın da bir başka soru.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı