1, 1.5 sene İdare Etmek İçin PS4 mü PS3 mü ?

  • Konuyu başlatan Ytweny
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 805

Ytweny

Hectopat
Katılım
23 Nisan 2019
Mesajlar
334
Selam. PS5 resmî olarak duyuruldu ve tam olarak tarih verilmese de 2020’nin sonunda çıkacağı kesinleşti. PS4 almak istiyorum fakat yeni jenerasyon kapıda. PS5’in sorunların çözüldüğü modellerden birini alacağım. Tahminen PS5 çıktıktan sonra 6 ay - 1 sene içinde edinmiş olurum. Bu süre zarfında bana oyun oynatacak bir makine lazım ve PS3 ikinci el olarak 500-600 TL civarı bulunabiliyor. Sizce PS4 sıfır olarak edinmek mi daha mantıklı, PS3 ikinci el olarak almak mı? Beni bir sene idare etmesi yeterli.
 
Oyun oynatacak bir bilgisayarım olduğu için PlayStation 3 almıştım ve bütçemi zorlamamak için. PlayStation 4 aldığım zaman oyunlara daha fazla para vermem gerekecekti. Oyun oynatacak bilgisayarın yoksa PlayStation 4 al ama varsa PlayStation 3 al bence.
 
Son düzenleme:
Bulamadım 😁. Bulunduğum şehirde ilan bile yok. Şehir dışı alabilirim fakat deneylemeyeceğim için fazla güvenemiyorum satıcılara.
650-700 ₺ Sahibinden üzerinde var. Şehir dışındaysa haklısınız, ikinci el şehir dışı baş ağrıtıyor.
 
PS4 oyunlarına para yetiştirebilirim diyorsanız PS4. Ama bence arkadaşın dediği gibi 2. el Xbox One'la çok ucuz. Hem EA Acsess ve Xbox Gamepass gibi üyelikleri var.
 
650-700 ₺ Sahibinden üzerinde var. Şehir dışındaysa haklısınız, ikinci el şehir dışı baş ağrıtıyor.

Uygun bir model buldum 625 TL. Şehir içi deneme fırsatım var. Oyunları kutulu edineceğim. İnternet bağlantım yok. Kutulu oyunları internetsiz oynayabilir miyim? Cihazı denerken arkasındaki garanti etiketi, fan sesi, takılıp takılmama haricinde dikkat etmem gereken önemli bir husus var mı?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı