1.200 TL Nvidia Ekran Kartı Tavsiyesi

Sizi çözmüş değilim, aynı kartın bir alt modeli olan RX 560 var, Watmann hatasını sadece bilgisayara hard reset atınca yaşadım. Eğer ki hep wattman sıfırlanıyorsa sürücüyle alakalı bir sorun var demektir, kartla alakalı değil. Sürücüyü şu Guru3D'nin programıyla sıfırdan kurup tekrar denediniz mi ? Ayrıca neden şu tip konu açan kimse hangi oyunda yaşadığını, sıcaklıkları paylaşmıyor ?

Ayrıca bu sorunu yaşayan kimse neden AMD'nin kendisine bir ticket atmıyor ? Hiç mi aklınız yok sizin ?
Ne ticketler attım hocam kimse bir şey demedi. Sorunu çözmeye çalıştık düzeldiği falan yok. Anlam veremiyorum hani neyi yanlış yaptım diye. Yabancı forumlara baktık aynı dert. İnsanlar orada bize falancı yazılım ile yazılımı kaldırın tekrar yükleyin falan da demedi öyle bir şey okumadım bile. Bilmiyorum.

Merak ettiğim soru şu: RX 570'i, nereden aldınız ? Ayrıca sorunu yaşayan 2. arkadaş nereden aldı bu kartı ? Acaba satıcı firma size sıfır diye mining kart kakalamış olmasın ? Şüpheli.
İtopya üzerinden alındı kart. Hocam nereden alındığı önemli değil. Biraz googleda araştırın reddit, amd forumunda vs. bir sürü konular açılmış bu sorun ile ilgili zaten.
Çöpe at o zaman.
Boş yapma hadi işine bak.

Ekstra: Eğer sorun yazılımsa kartı atmanız aşırı yanlış olur, AMD'de bunun farkındaysa 1 güncelleme ile sorunu çözer, NVIDIA alınca tektaşınızı kaybetmiş gibi bakarsınız, tavsiye etmem.

DDU ile kaldırırken güvenli modda kaldırıp, sürücüyü kurarken özel kurulumdan sadece sürücüyü seçmediğin konusunda iddaaya varım.
Hocam bu sorunu insanlar 1 haftadır almıyor. Beklemek istemediğimden böyle bir şey yaptım. Para iadem yapılır ve sorun o zaman çözülürse gider tekrar alırım rx570. Günde 10 defa aynı sorunla karşılaşıp bilgisayarı kapatıp tekrar açın, deli gibi ortalıkta çözüm arayın ve bulamayın ondan sonra konuşalım bunları.

İtopya üzerinden alındı kart. Hocam nereden alındığı önemli değil. Biraz googleda araştırın reddit, amd forumunda vs. bir sürü konular açılmış bu sorun ile ilgili zaten.

Boş yapma hadi işine bak.
Şimdi Allah rızası için herkesi şu arkadaşın attığı yorumlara bakmaya davet ediyorum. Yardım isteyen sensin denemediğim yol kalmadı diye insanların aklıyla dalga geçen sensin. Boş yapan biri varsa burda o da sensin.

Şimdi Allah rızası için herkesi şu arkadaşın attığı yorumlara bakmaya davet ediyorum. Yardım isteyen sensin denemediğim yol kalmadı diye insanların aklıyla dalga geçen sensin. Boş yapan biri varsa burda o da sensin.
Hatayı bilmeden çok basitleştiren de sensin. Gel hata bende var basitse buyur yap.

Hatayı bilmeden çok basitleştiren de sensin. Gel hata bende var basitse buyur yap.
DDU ile Güvenli mod denedin mi eski sürücüleri denedin mi?
Halen buna rağmen hata alıyorsan kartında sıkıntı vardır.

Bu sorun için isterseniz ayrı konu açınız forumda bilen arkadaşlar sizinle ilgilensinler bu başlık 1.200 tl ye ekran kartı önerisiydi zaten öneriler de yapıldı ,şuan mevzu itişip kakışmaya döndü konu kilit olsun derim.

Daha fazla uzatmamak adına son sözlerimi söyleyeyim çünkü başlığı bunun için açmadım. Kart elime geldi ve yaklaşık üç gün sorunsuz kullandım. Kart sonradan sıkıntı çıkarmaya başladı. Oyunun ortasında ekranım tek bir renge büründü ve dondu, bilgisayarı yeniden başlattım ve wattman ayarlarının beklenmeyen bir hatadan dolayı hata verdiğini ve ayarların sıfırlandığını yazan bir uyarı ile karşılaştım. Sonra tekrar ver tekrar her oyuna girişimde almaya başladım bu hatayı. Çözüm aramaya başladım ve amdsupport, reddit gibi topluluklarda çözüm aramaya başladım. Aldığım her çözüm önerisini uyguladım ama kart aynı sorunu vermekten vazgeçmedi. Kartın fiziksel olarak bi arızası kesinlikle yok. Wattman ayarları bunları yaşattı bana. Yazılım beklemek istemedim ve sinirlendim gidip kartı iade ettim. Arkadaş da forumda çözüm aradı ve o da çözüm bulamadı. Yani uzatmanın manası yok. Yazılım geldiği zaman zaten umuyorum ki bu sorun ortadan kalkacak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı