1.5 dCi araç hangi devirde kullanılmalı?

Makaleler
1
Arkadaşlar ehliyeti birkaç ay önce aldım. Acemi sayılırım 1.5 dCi 90 HP Megane 3 var 2012 model, araç ailemin tabii benim değil.

2 bin devre ulaştığında vites istiyor. Bu yüzden 2 bin seviyesinden yüksek devirlerde kullanmıyorum Max 2 bin yapıyorum.

Bir yerlerde görüyorum işte dizel araç 2000-2500 aralığında kullanılmalı diye ama araç vites istiyor o aralıklarda vites yükseltme ışığı yanıyor.

Dizel kullananlar tavsiye verebilirse sevinirim.

1.5 dCi Clio 4 kullanıyorum, zamanla sesinden, çekişin düşmesinden vs. anlamaya başlarsın. Şu devirde sürülür demek pek mantıklı değil ihtiyacına göre 1.5k devirde de sürersin 3K devirde de.

Arkadaşlar ehliyeti birkaç ay önce aldım. Acemi sayılırım 1.5 dCi 90 HP Megane 3 var 2012 model, araç ailemin tabii benim değil.

2 bin devre ulaştığında vites istiyor. Bu yüzden 2 bin seviyesinden yüksek devirlerde kullanmıyorum Max 2 bin yapıyorum.

Bir yerlerde görüyorum işte dizel araç 2000-2500 aralığında kullanılmalı diye ama araç vites istiyor o aralıklarda vites yükseltme ışığı yanıyor.

Dizel kullananlar tavsiye verebilirse sevinirim.
Zaman geçsin anlarsın vites isteyip istemeyeceğini. Seri hızlanman gerekirse 2k devirin üstüne çıkarabilirsin. Son devirlerde örn 5bin 6bin devir zorlama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı