1.6 GHz 2 GB RAM sisteme işletim sistemi önerisi

8.1 mi? Hadi onu geçtim 10 superlite 15 GB. Adamın 32 GB alanı var.

Bunlar çok fazla depolama istemez diye biliyorum zaten o sistemle nereye kadar gelebilir Chrome açsa bilgisayar kilit o derece.

XP'den ne yapacak bu arkadaş? İnternete bile girmiyor XP. Linuxa alışır zamanla.

Linux daha mantıklı hem kodlamaya merakı varsa büyük katkısı dokunur.
 
Yine bilgisiz insanlar yanlış bilgi vermeye devam ediyor, öncelikle @OgnitorenKs'nin 8.1'i başlangıçta 600 MB RAM yiyor ve 11 GB yer kaplıyor ve Discord'a çağırmamın sebebi Toolbox ve kurulum aşamasıydı ilk defa görenler için kafa karıştırıcı olabiliyor, gönül rahatlıyığla kullanabilirsin @OgnitorenKs'nin 8.1' ini .
 
Yine bilgisiz insanlar yanlış bilgi vermeye devam ediyor, öncelikle @OgnitorenKs'nin 8.1'i başlangıçta 600 MB RAM yiyor ve 11 GB yer kaplıyor ve Discord'a çağırmamın sebebi Toolbox ve kurulum aşamasıydı ilk defa görenler için kafa karıştırıcı olabiliyor, gönül rahatlıyığla kullanabilirsin @OgnitorenKs'nin 8.1'ini.

Konumuz üyelerin yazdıklarıyla ilgili değil. Zaten çoğu kişi söyledi. Abartmaya gerek yok. Bari bir önerseydiniz o kadar biliyorsunuz ya :D.
 
Arkadaş program kurmayacak galiba?
Eki Görüntüle 1478833
Normal 8.1 mi önerdim ben?

Gülücük atmaya devam ediyorsunuz ama adamakıllı bir açıklamanız bile yok :D.Çünkü yanlış bilgi vermekten başka bir şey yapmıyosunuz Ognitoren'in 8.1'ini kullan diyorum adam normal 8.1'in kapladığı yeri atıyor. XP kullan diyor bir de.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı