1.76 boyda estetik vücut için kaç kilo olunmalı?

Efsane2512

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
No.1 - Koyu Siyah
03:00 ────────────● ∞
⇆ㅤ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ↻
16 yaşında 55 kilo biri parçalı vücut yapmak için kaç kilo olmalı? Bir de 5 aydır spordayım kol 33cm genetik iyi mi sizce?

Ben 1.78'im 72-73 kiloyum zayıf diyorlar.
8 ay önce 95 kiloydum o zamanda obez diyorlar. Kendi doğrunu yap kardeşim milleti memnun edemiyorsun. 95 kiloyken saçlarım uzundu babyfacetim flörtözdüm genel anlamda kızlarla konuşurdum. Şimdi saçlar 3 numara. Vucüt geliştirme ile uğraşıyorum. Sakal bıraktım. Aylardır hiçbir kızla konuşmuyorum. Karakterim değişti resmen kız işleri saçma geliyor. Ama bir yandan da kimseyi sevemiyorum bu kötü oldu işte…

16 yaşında 55 kilo biri parçalı vücut yapmak için kaç kilo olmalı? Bir de 5 aydır spordayım kol 33cm genetik iyi mi sizce?

Kanka söyle bir şey var eger kas alımı yapacaksan tabkide 65 70 tam yerinde olur ama yag olarak yani normal kilo alacaksan 60 da kal tavsiye ben yag olarak aldım çok kötü duruyorum.

Kanka söyle bir şey var eger kas alımı yapacaksan tabkide 65 70 tam yerinde olur ama yag olarak yani normal kilo alacaksan 60 da kal tavsiye ben yag olarak aldım çok kötü duruyorum.

Sizce bu boy ile 60KG zargana tanımına uymuyor mu hocam? Bence en az 70 kilo olmalı, bu kiloyu alırken yağlanmamalı.

Sizce bu boy ile 60kg zargana tanımına uymuyor mu hocam? Bence en az 70 kilo olmalı, bu kiloyu alırken yağlanmamalı.

Boyu 1.76 yası 16 ben 60 demedim 65 70 kilo dedi ki kas kütlesi olarak bayağı büyük oran ve yine ben de kas olarak almasını tavsiye ettim yag olarak almamasını tavsiye ettim parcalı bir vücut için yeterli olacaktır zaten yası arttıkca boy ve kilo artacaktır ve bu boya 60 kilo gayet de iri oluyor.

1.76 boy dediğinde aklıma harun abi geldi.
Harun abinin boyu 1,71 falan. Estetik vücut için kilodan çok kas kütlesinin önemi var, 70 kilo yağlı biriyle 70 düşük yağlı yüksek kas oranına sahip biri tabiki de bambaşka gözükür. Amaç en az şekilde yağlanarak saf kas kütlesi kazanmaya çalışmak bu kadar basit.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı