1.80 boy uzun değil mi?

Bana bile 189 boyum var normal-ideal diyorlar. Ne çok aşırı uzunsun ne de kısasın dediler.
Onu diyenlerin boyuna bakmak gerekiyor bence. Hep değil ama çoğu zaman bunu söyleyenler ya aşırı uzun ya da kısa oluyorlar. 189 idealse uzun boy Slenderman falan oluyor herhalde.

Ortalamadan az uzun ama 1.90 gibi ya da daha fazla uzun değil. İyi bir boy ama bence. Fena değil. Valla tramvayda bir abiyle sohbet ediyordum, abi 1.87'ymiş ve 1.90'a normal dedi, 2 metreye bile biraz uzun dedi yanlış hatırlamıyorsam. Göreceli bir konu.

1.69'um, kendimi ortalama boyda biri olarak görüyordum bu konuyu görene kadar 😅. Konu eski ama çok saçma olmuş bu soru. Hollanda falan değiliz ki 1.80 kısa olsun. Hatta ortalamanın üstü bir boy bana göre.

Bu devirde kısa kabul ediliyor.
Kızlar mı diyor? 😀

Ortalamadan az uzun ama 1.90 gibi ya da daha fazla uzun değil. İyi bir boy ama bence. Fena değil. Valla tramvayda bir abiyle sohbet ediyordum, abi 1.87'ymiş ve 1.90'a normal dedi, 2 metreye bile biraz uzun dedi yanlış hatırlamıyorsam. Göreceli bir konu.
Valla ben genelde yabancı film izlerim. 1.90 uzun görünüyor. 2 metre dev gibi görünüyor. Amerikalılar da mı kısa?

Kim kısa kabul ediyor hocam 1.50 erkek en az 1.90 olacak diyen yer cücesi kızlar mı? 1.80 aklı başında olan çoğu kişinin uzun kabul edeceği bir boy bence.
Böyle saçma yorumlar insanı deli ediyor. Kimi diyor 1.80 altı kısa, kimi diyor 1.80 kısa, kimi diyor erkek 1.90 olacak. Ne boş bu kızlar :(

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı