1.80 olur muyum?

Boyunuzun maksimum sınırı genetik kodlarınızda gizlidir. Bunu kimse bilemez. Boyunuzun var olan ve ulaşacak uzunluğu, genetik sınırınıza dayanana kadar, çevresel faktörlerle şekillenecek. Yani yaptığın aktiviteler genetik sınırını sonuna kadar kullanmanı sağlayacaktır. Şahsen benim annem 1.58 babam 1.75 ve ise 1.80im. basketbol ya da futbol oynamadım. Spor yapmadım, 25 yaşındayım ve yaklaşık 5 senedir boyun bu şekilde sabit. Bu nedenle ne olacağını tahmin etmek ve kafaya takmak yerine elinden geleni yapman en mantıklısı gibi geldi bana. Ayrıca boyun öyle kısa falan da değil yaşına göre.
 
Yanlış bi amcam 186 diğeri 172 uzun olan amcam sürekli süt içermiş yanlış bilgiler vermeyin lütfen bildiğim kadarıyla 60-80 genetik %20 beslenme ve egzersiz diye biliyorum.
İşim gücüm yok böyle saçma bir konu için yanlış bilgimi vericem ? Benim dediğimde aynı zaten.
 
Sizin boyunuzun ne olacağını kimse bilemez, şans işi.
Annesi babası 1.60 olup, kendisi 1.90 olan var.
Kısaca böyle saçma sorular sormayın, sadece Zaman'a bırakın, sonuca ulaşırsınız sonra.
 
İyi geceler herkese. Bu sıralar çok kafama takmaya başladım bu meseleyi. 2005 Mart doğumluyum. Şu an 175 Cm'yim. 2020 Ocak ayında boyum 163 cm idi.

Son 1 buçuk yılda 12 cm uzadım. Beslenmeme çok dikkat ediyorum. Her gün 120 mekik 40 şınav ve plank çekiyorum. Ayrıca yürüyüş de yapıyorum. Bu arada annem 158 cm babam da 180 cm.
Mekik zaman kaybı, karın kası için farklı alternatifler bulabilirsin. Bu arada barfiks sakın ihmal etme! Çünkü boy uzatmada inanılmaz bir etkisi var. Çekemiyorsan eğer bekleyebildiğin kadar asılı dur 30 saniye - 1 dakika kaslar esnesin. :)
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı