1.800-2.000 Tl'ye Monitör dahil Toplama Bilgisayar

@MetehanKlc kendi yaptığın son liste kötü. Monitör 19.5 inc iyi değil. O bütçeyle o kasayı alma. Ekran kartını da r9 280 önermiştik. Sen benim attığım son sistemden şaşma.
İyi güzel de 21.5 inc benim masama çok büyük!

@MetehanKlc kendi yaptığın son liste kötü. Monitör 19.5 inc iyi değil. O bütçeyle o kasayı alma. Ekran kartını da r9 280 önermiştik. Sen benim attığım son sistemden şaşma.
İyi güzel de 21.5 inc benim masama çok büyük! Masa biraz dağınık kusura bakmayın :D Monitörü koyduğum da defterleri falan alıcam. Yani onları da çıkarıp bi düşünün. (Su şişesini tahmini bir ölçüde bulunun diye koydum.)
20150306_213530.jpg
20150306_213917.jpg


@Xamazunga ?

@Silinen üye Siz de bir öneride bulunabilir misiniz?
 
lgAOj2e.png

GTA 5 oynatır mı bilmem, ama 2050 TL ye güzel bir sistem diye düşünüyorum. Not: Resimdeki fiyatlar doların eski kuruna göre şuan 2050 civarı tutuyor
 
@Xamazunga Bir sistem daha topladım. Ancak R9 280 yerine gtx 960'ı koydum. Birkaç oyun için onu almayı düşünmüyorum. Watch dogs vram istiyor olabilir ancak 6gb ram istiyor deniyordu, 4gb ramli pclerde de oynanabiliyordu. Kasa kötü mü? Yorumlar kötü değil. Bir de sizlere sorayım dedim. Site sinerji.gen.tr en ucuzları sanırım burada. O yüzden bu siteden topladım.
Sinerji Bilgisayar   TP Link Modem ve Ağ Ürünleri   Oki Yazıcı.png
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı