1.85 76 kilo birisi nasıl forma girebilir?

EmreB035

Centipat
Daha fazla  
Boyum 185 kilom ise 76. Bu değerler normal gözükse bile hafif göbeğim var ve bununla birlikte hafif memem var.

Aynı zamanda bacaklarım kalın (genetiksel diyorlar).bu vücut değerlerine sahibim ama üst vücudum yani kolum falan ince gözüküyor.

Şu vücudu nasıl düzene sokarım yardım edebilecek var mı?
Yaşım 14 bu arada.

Estetik bir görüntü istiyorsanız göğüs ve bel çevresindeki yağlardan kurtulmanız gerek. O kiloya memenin olması pek normal gelmedi bana. Jinekomasti olabilir doktorla görüşebilirsin. Onun dışında kalori açığı bırakarak spor salonuna gitmeyi öneririm. Yağlarınızdan kurtulmanın çok fazla uzun süreceğini sanmıyorum benim o kilo boyda yağ oranım 21 falandı.. 3-5 aya yağsız olabilirsiniz. Kalori açığını ise kademeli olarak arttırarak gidin.

Estetik bir görüntü istiyorsanız göğüs ve bel çevresindeki yağlardan kurtulmanız gerek. O kiloya memenin olması pek normal gelmedi bana. Jinekomasti olabilir doktorla görüşebilirsin. Onun dışında kalori açığı bırakarak spor salonuna gitmeyi öneririm. Yağlarınızdan kurtulmanın çok fazla uzun süreceğini sanmıyorum benim o kilo boyda yağ oranım 21 falandı.. 3-5 aya yağsız olabilirsiniz. Kalori açığını ise kademeli olarak arttırarak gidin.
Memem var da az.Aynı zamanda yakınlarım ergenlikte meme olur sıkıntı yok diyorlar.Aynı zamanda jinekomastinin görsellerine baktım da uzaktan yakından alakası yok bence.

Skinny fat denilen sikintiya sahipsin. Merak etme ayni sikinti bende de mevcuttu. Tek yapman gereken eger hareketsiz bir yasantiya sahipsen bir spor kursuna yazilmak olabilir. Gyme gidebilirsin ve evde spor yapabilirsin. Unutmaman gereken sey su andaki goruntunun nedeni kaslarinin gelismemis olmasindan kaynakli. Lutfen spora gideceksen toksik gym insanlarindan uzak dur. Spor programlarini internetten arastirarak bul ve beslenmeni dogal ve paketsiz gidalarla olusturmaya calis.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı