1 ay kullanılmış ve arıza vermiş mini bilgisayarda para iadesi olur mu?

techstorm hocam aşağıdaki cevap yazmışlar bana

1726492742519.png

hocam ayıplı değildi derse çalışıyordu yolladığında 1 ay içinde oldu 23 bin tl ödedim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ayıplı değildi derse çalışıyordu yolladığında 1 ay içinde oldu 23 bin TL ödedim.

Hocam sıkıntı çıkarırlarsa bir şey demeden hakem heyetine gidin.

Son düzenleme:
en geç perşembe ürünü kargolayacağız diye yazmış
artık burayı boğup bunaltmayalım
lütfen biz ürün tamir olunca gondereceğiz
iyi günler yazmışlar 2gün oldu acil lazım olduğu için tamam diye yazdım ama birdaha arıza yaparsa kısa zamanda dediğiniz gibi yapacağım

arkadaşlar firma dan aldıgım bilgisayarın özelliklerini yazıyorum

Techstorm Gpx Intel Core I7 1360P 32GB DDR5 Ram 1TB Nvme SSD Windows 11 Pro Mini Pc

dahili ekran kartı var içinde iris whatsaap destek hattına aşağıdakileri yazdılar

firma bunda bir sürü oyun yüklemişsiniz
Techsorm: oyun oynamak için uygun bir cihaz değil bakın bu
Techsorm: ekran kartı dahili bu ürünün
Techsorm: eğer oyun oynamak istiyorsunuz
Techsorm: Thundertbolt tan
Techsorm: harici bir ekran kartı ve Power Supply alıp
Techsorm: Grafik ara birimini kuvvetlendirmeniz lazım
Techsorm: 60 kg bir adam 200 kg yük kaldıramaz
Techsorm: eğer ürünü oyunda yüklerseniz işlemci aşırı ısınır ve kendini korumaya alır
Techsorm: bu sefer garantiden hallettik fakat tekerrür ederse bu durum
para ile yapılır yazdı.

garantili ürün için
bende
bilgisayar tüketici kanuna göre garantisi 2 yıl dır para ile yapamazsınız ürün garantilidir. soru sormak suçsa alırken kusura bakmayın markanıza güvendiğim için rahatsız ettim sizi 23 bin tl az para değil tüketici kanuna göre 6 ay içinde arızalan ürünler ayıplı ürün olarak kabul edilir ve iade edilebilir yazdım

Son düzenleme:
En geç perşembe ürünü kargolayacağız diye yazmış
Artık burayı boğup bunaltmayalım.
Lütfen biz ürün tamir olunca gondereceğiz.
İyi günler yazmışlar 2gün oldu acil lazım olduğu için tamam diye yazdım ama bir daha arıza yaparsa kısa zamanda dediğiniz gibi yapacağım.

Arkadaşlar firmadan aldıgım bilgisayarın özelliklerini yazıyorum

Techstorm gpx Intel Core i7 1360p 32 GB DDR5 RAM 1TB NVMe SSD Windows 11 Pro mini PC.

Dahili ekran kartı var içinde iris WhatsApp destek hattına aşağıdakileri yazdılar.

Firma bunda bir sürü oyun yüklemişsiniz
Techsorm: Oyun oynamak için uygun bir cihaz değil bakın bu.
Techsorm: Ekran kartı dahili bu ürünün.
Techsorm: Eğer oyun oynamak istiyorsunuz.
Techsorm: Thundertbolttan.
Techsorm: Harici bir ekran kartı ve Power Supply alıp.
Techsorm: Grafik ara birimini kuvvetlendirmeniz lazım.
Techsorm: 60 kg bir adam 200 kg yük kaldıramaz.
Techsorm: Eğer ürünü oyunda yüklerseniz işlemci aşırı ısınır ve kendini korumaya alır.
Techsorm: Bu sefer garantiden hallettik fakat tekerrür ederse bu durum.
Para ile yapılır yazdı.

Garantili ürün için
Bende
Bilgisayar tüketici kanuna göre garantisi 2 yıl dır para ile yapamazsınız ürün garantilidir. Soru sormak suçsa alırken kusura bakmayın markanıza güvendiğim için rahatsız ettim sizi 23 bin TL az para değil tüketici kanuna göre 6 ay içinde arızalan ürünler ayıplı ürün olarak kabul edilir ve iade edilebilir yazdım.

Oyun oynayınca garanti kapmasından çıkan bilgisayarda ilk defa görüyorum 😂😂😂

Oyun oynayınca garanti kapmasından çıkan bilgisayarda ilk defa görüyorum 😂😂😂

En geç perşembe ürünü kargolayacağız diye yazmış
Artık burayı boğup bunaltmayalım.
Lütfen biz ürün tamir olunca gondereceğiz.
İyi günler yazmışlar 2gün oldu acil lazım olduğu için tamam diye yazdım ama bir daha arıza yaparsa kısa zamanda dediğiniz gibi yapacağım.

Arkadaşlar firmadan aldıgım bilgisayarın özelliklerini yazıyorum

Techstorm gpx Intel Core i7 1360p 32 GB DDR5 RAM 1TB NVMe SSD Windows 11 Pro mini PC.

Dahili ekran kartı var içinde iris WhatsApp destek hattına aşağıdakileri yazdılar.

Firma bunda bir sürü oyun yüklemişsiniz
Techsorm: Oyun oynamak için uygun bir cihaz değil bakın bu.
Techsorm: Ekran kartı dahili bu ürünün.
Techsorm: Eğer oyun oynamak istiyorsunuz.
Techsorm: Thundertbolttan.
Techsorm: Harici bir ekran kartı ve Power Supply alıp.
Techsorm: Grafik ara birimini kuvvetlendirmeniz lazım.
Techsorm: 60 kg bir adam 200 kg yük kaldıramaz.
Techsorm: Eğer ürünü oyunda yüklerseniz işlemci aşırı ısınır ve kendini korumaya alır.
Techsorm: Bu sefer garantiden hallettik fakat tekerrür ederse bu durum.
Para ile yapılır yazdı.

Garantili ürün için
Bende
Bilgisayar tüketici kanuna göre garantisi 2 yıl dır para ile yapamazsınız ürün garantilidir. Soru sormak suçsa alırken kusura bakmayın markanıza güvendiğim için rahatsız ettim sizi 23 bin TL az para değil tüketici kanuna göre 6 ay içinde arızalan ürünler ayıplı ürün olarak kabul edilir ve iade edilebilir yazdım.

Hangi oyunlar vardı içinde çok merak ettim.

Satıcıya şaşırdım ya. Böyle mahalle bilgisayarcısı ayarında takılıyor ayrıca oyunlarda ölye ağır oyunlarda değil.

Satıcıya şaşırdım ya. Böyle mahalle bilgisayarcısı ayarında takılıyor ayrıca oyunlarda ölye ağır oyunlarda değil.

Ek olarak tamam oyun bilgisayarı değil ama garanti şartlarında oyun oynarsanız garanti dışına çıkar diye bir ibare mi var 😂😂😂
Bende de Ryzen 5 5500U CPU'lu laptop var bende ETS falan oynuyorum arada ne yani garanti kapmasın girmeyecek mi? 😂😂😂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı