1 ay tek öğün düşük kalorili beslenmek

Arkadaşlar daha önce yazmıştım bir konumda. 1 ayda 105'ten 120ye çıktım. Sürekli dışardan beslenip hareketsiz kaldım. Şimdi 1 ay boyunca tek öğün düşük kalorili beslenip evde spor yapsam. Hızlıca en azından 110'a falan tekrar düştükten sonra daha sürdürülebilir bir programa geçsem sıkıntı çıkar mı?
1 ay sonra girmem gereken kıyafetler var ve giremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Araştırmalara göre diyetlerde yüksek oranda protein alımı öneriliyor. Aç kalarak kilo verebilirsin ama sağlıklı formunu koruman zor. Bunun yerine sebze ve protein ağırlıklı beslenerek vücuduna sağlıklı bir form kazandırabilirsin ve en önemlisi spor.

Sağlıksız düşmek kötü bir şey.
Aç kalırsan enerjin olmaz üstüne spor ile ne yapmayı düşünüyorsun?
Hareket edemeyecek kadar yorgun olursun.
Araştırmalara göre diyetlerde yüksek oranda protein alımı öneriliyor. Aç kalarak kilo verebilirsin ama sağlıklı formunu koruman zor. Bunun yerine sebze ve protein ağırlıklı beslenerek vücuduna sağlıklı bir form kazandırabilirsin ve en önemlisi spor.
Hocam ben profesyonel değilim. Ayrıca salon kültürünü hala kendime tam oturtamadığım için evde bi düzene soktuktan sonra gideceğim. Dolayısıyla enerjide falan çok sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Biraz kas kaybı olabilir ama zaten sadece ilk aşamayı soruyorum. 1 ay için öyle böyle 105 110 arasına inmem lazım.

Hocam ben profesyonel değilim. Ayrıca salon kültürünü hala kendime tam oturtamadığım için evde bir düzene soktuktan sonra gideceğim. Dolayısıyla enerjide falan çok sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Biraz kas kaybı olabilir ama zaten sadece ilk aşamayı soruyorum. 1 ay için öyle böyle 105 110 arasına inmem lazım.

O seviyeye inmek için yemek yememen falan lazım.
Su diyetleri var garip gelebilir.
Kilo verirsin ama kas namına pek bir şeyde kalmaz.

O seviyeye inmek için yemek yememen falan lazım.
Su diyetleri var garip gelebilir.
Kilo verirsin ama kas namına pek bir şeyde kalmaz.
Aslında katılıyordum ama diyet yapmaya başladıktan sonra katılmamaya başladım. Daha önce diyetisyen kontrolünde 3 ayda 30 kilo verdiğim olmuştu çünkü. Ayrıca belirttiğim gibi aldığım 15 kiloyu 1 ayda aldım. Muhtemelen büyük kısmı ödemdir.

Kas vücudun için her şey demek.Profesyonellikle alakası yok bunun.
Hocam 10 kilo verirken 1 kilo kas gitmesi kadar doğal bir şey yok. Bunu herkes yaşıyor zaten. Ek olarak 2ye 3 de göz yumabilirim. Ben de 10 kilo vereyim 8i kas olsun demiyorum zaten.

Karbonhidrati yok denecek kadar az al yuzde yuzde kesme halsiz olursun surekli.

Sabah AC karnina 1 saat tempo yuruyus yap.

Bol su ic.

Her yemekte Full sebze ye yesillik kesin.

Aksamlari sifir karbonhidrat.

Bayağı kg verirsin.

Aslında katılıyordum ama diyet yapmaya başladıktan sonra katılmamaya başladım. Daha önce diyetisyen kontrolünde 3 ayda 30 kilo verdiğim olmuştu çünkü. Ayrıca belirttiğim gibi aldığım 15 kiloyu 1 ayda aldım. Muhtemelen büyük kısmı ödemdir.

Fast food ile almak kolay zaten.
2 saat tok tutar sonra acıkırsın.
2000 kalori alsan bile yine de acıkıyorsun.
Sabahları yulaf ezmesi ye.
Aç karnına yürüyüş yap.
Suyu eksik etme.
Daha çok sebze vs yemeye bak ama proteinini de al.

Fast food ile almak kolay zaten.
2 saat tok tutar sonra acıkırsın.
2000 kalori alsan bile yine de acıkıyorsun.
Sabahları yulaf ezmesi ye.
Aç karnına yürüyüş yap.
Suyu eksik etme.
Daha çok sebze vs yemeye bak ama proteinini de al.
Karbonhidrati yok denecek kadar az al yuzde yuzde kesme halsiz olursun surekli.

Sabah AC karnina 1 saat tempo yuruyus yap.

Bol su ic.

Her yemekte Full sebze ye yesillik kesin.

Aksamlari sifir karbonhidrat.

Bayağı kg verirsin.
Arkadaşlar yulaf ye, sebze ye vs. tavsiyeler güzel ama bunların kalorileri de var sonuçta. Gidip yiyebildiğim kadar yersem muhtemelen bunlar da kilo almamı sağlar.
Ben şuan 120 kiloyum. Yağ oranın %30-35 arasındadır. Boyum 187. Bu doğrultuda Haftada 3 gün ağırlık antrenmanı(Salonda ya da evde vücut ağırlığıyla) Kanal günlerde de 1 saat akşam koşusu düşünüyorum.
Bu süreçte 1 ay boyunca ketojenik bir diyet yaparak olabildiğince az karbonhidratla beraber günde 1500 kalori falan beslensem sıkıntı yaratır mı bana?
Dediğim gibi metabolizmamın yavaşlaması ve sarkma dışında bir korkum yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı