1 ayda 10 kilodan fazla verilir mi?

Daha fazla  
Arkadaşlar yüksek kiloda olanlar spora yeni başladığı ilk aylarda verdiği kilo fazla oluyormuş. Bende yıllardır internetten fitness hakkında her şeyi takip ediyorum araştırıyorum ama düzgün bir şekilde başlamak nasip olmadı ( senede 2-3 defa başlayıp bıraktım kısır döngüye döndü).
Tatile çıkacağım son 1 ay kadar kaldı. Kendimi sıkar yemeğide düzeltirsem 10 kg veya daha fazla verebilir miyim? Şu an 135 kiloyum. 120'ye inersem hızlı kilo vermeye çalışmayı bırakmayı düşünüyorum.

yağ olarak verilmez ancak yağ + su şeklinde verilir.

Ben lisanslı boksörüm yazın maç olduğu zaman ve kilo fazlam olduğunda ceketle antrenman yapıyorduk aç karnına. Sabah antrenmanında 56/57 gelirken antrenman sonu 54-55'e düşüyorduk. Yani su olarak atman 1 ayda rahat gerçekleşir. Ancak kalori hesabı yaparsan 7700 kalori 1 kilo yağa denk geliyor.

Günde 300 kalori açık bırakırsan 1 kilo yağı 1 ayda anca eritiyorsun. Bu yüzden yağ olarak zor.

Arkadaşlar yüksek kiloda olanlar spora yeni başladığı ilk aylarda verdiği kilo fazla oluyormuş. Bende yıllardır internetten fitness hakkında her şeyi takip ediyorum araştırıyorum ama düzgün bir şekilde başlamak nasip olmadı ( senede 2-3 defa başlayıp bıraktım kısır döngüye döndü).
Tatile çıkacağım son 1 ay kadar kaldı. Kendimi sıkar yemeğide düzeltirsem 10 kg veya daha fazla verebilir miyim? Şu an 135 kiloyum. 120'ye inersem hızlı kilo vermeye çalışmayı bırakmayı düşünüyorum.

Bu sizin metabolizma hızınız ile de alakalı, diyetisyen en doğru tercih olur, 3 günde 5 kilo verdiren patates yoğurt diyeti yapmıştım, net 4 kilo vermiştim. Fakat 3.gün yolda yürürken hafiften baş dönmelerim olmuştu, tansiyonunuzu etkiliyor. 1 ayda "sağlıklı" bir şekilde 10 kilo vermek biraz zor olabilir.

Hocam ben de 130 kiloyum. 1,5 haftada 7 kilo verdim. Vermesine verirsin. Bir de en kötü yürüyüş ekle günde 1 saat 15 de verirsin.
Göbeğin küçülür, biraz su ve yağ atarsın. Biraz da kaslardan yersin. Ha tatile kadar yapar sonrasında salarım dersen şuankinden daha kötü olabilir görüntü.

Hiç gerek yok, sarkman olursa daha da büyük sıkıntı alırsın başına. O kilolarda 10 kilo verebilirsin de veremeyebilirsin de, metabolizmaya göre değişir, ama versen bile çok da görünüş olarak fark edeceğini düşünmüyorum. 1 yıl ver kendine haftada 0.5-1 kg verecek şekilde diyetini yap.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı