1 ayda 1600 TL kazanmak nasıl?

Daha fazla  
İnternetten 1 ayda bu kadar para kazandım. Dışarıya çıkmam sporumu her şeyimi evde yaparım. Sosyal hayatım yok, annem, babam dışında kimse ile konuşmuyorum. Dışarıya güvenmiyorum çünkü gün içinde dışarıya çıkmıyorum. Evdeyim, sabahları 1 domates kesip 4 5 dilim kaşar vb. hazırlayıp ekmek yiyorum. Çok yememeye dikkat ediyorum. 2 haftalık ihtiyacımız ortalama 800 TL falan tutuyor. Aylık 12 bin TL maaş ile geçiniyoruz, 4 kişiyiz. Sizce kazandığım para iyi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 gün dışarıda çalışarak o parayı almak varken neden evde vaktinizi heba ediyorsunuz?
Eminmisiniz? ben bu işi meslek haline getirmek istiyorum. o yüzden çalışıyorum şu an para kazanmaktan çok kendimi geliştirmek için uğraşıyorum. Sizin anlayacağınız dilden anlatamadım galiba kusura bakmayın. siz asgari ücretle hayatınıza devam edin.

Hocam hangisini yapıyorsunuz?
abobe photoshop

Eminmisiniz? ben bu işi meslek haline getirmek istiyorum. o yüzden çalışıyorum şu an para kazanmaktan çok kendimi geliştirmek için uğraşıyorum. Sizin anlayacağınız dilden anlatamadım galiba kusura bakmayın. siz asgari ücretle hayatınıza devam edin.

abobe photoshop
Aynen kardeşim asgari ücretli hayat. O sırada dışarda eğlenmesi gereken yaşta bir çocuğun evde kendini kapatması peki. Adobe Photoshop'ta kendini geliştirebilirsin ama milleti burada aşağılayacak şekilde saçma cümleler kurarak kendini küçük düşürüyosun. Yapma.

Aynen kardeşim asgari ücretli hayat. O sırada dışarda eğlenmesi gereken yaşta bir çocuğun evde kendini kapatması peki. Adobe Photoshop'ta kendini geliştirebilirsin ama milleti burada aşağılayacak şekilde saçma cümleler kurarak kendini küçük düşürüyosun. Yapma.
:D 16 yaşında dışarıda eğlenen bir çocuğun aklı benimkiyle bir olabilirmi sence. ben en azından doğruyu görmüşüm o çocuk saf saf etrafta dolanıyor. ahir zamanda insanlar çok değişti ben dışarıda doğru düzgün bir insan olduğunu düşünmediğim için kendimi kapattım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı