1 ayda hızlı kilo alma yöntemleri

Yiyeceksin dostum. Al bir tepsi baklava. Her gün 4-5 tane yersen kimse seni tutamaz.
Günde 4-5 tane baklava yerse kandaki şeker oranının ne kadar yükseleceğinin hakkında bir bilgin var mı? Lütfen insanların sağlığıyla oynayacak yorumlarda bulunmayalım.

@__can__ En iyi çözüm bir diyetisyen kontrolünde öğünlerini belirlemen. Ama özet olarak günlük olarak harcadığın kaloriden daha fazlasını alırsan kilo alırsın. Bol bol protein ve karbonhidrat içerikli besinler tüketmeye çalış. Et&tavuk&balık + makarna&pilav&patates. Tabii ki de aşırı kaçmadan düzenli bir beslenme programıyla hatta mümkünse sporla birleştirerek göbek yapmadan hacimlenebilirsin(kilo alırsın).

Ha ben vaktim yok, sağlıksız olsun bir an önce kilo alayım dersen git 5 kg lık gainer al (supplement) 1 ayda bitir yanında da iyi beslen duba gibi olursun. Linkini aşağıda paylaşıyorum.

OPTIMUM Serious Mass 5450 gr

Günde 4-5 tane baklava yerse kandaki şeker oranının ne kadar yükseleceğinin hakkında bir bilgin var mı? Lütfen insanların sağlığıyla oynayacak yorumlarda bulunmayalım.

@__can__ En iyi çözüm bir diyetisyen kontrolünde öğünlerini belirlemen. Ama özet olarak günlük olarak harcadığın kaloriden daha fazlasını alırsan kilo alırsın. Bol bol protein ve karbonhidrat içerikli besinler tüketmeye çalış. Et&tavuk&balık + makarna&pilav&patates. Tabii ki de aşırı kaçmadan düzenli bir beslenme programıyla hatta mümkünse sporla birleştirerek göbek yapmadan hacimlenebilirsin(kilo alırsın).

Ha ben vaktim yok, sağlıksız olsun bir an önce kilo alayım dersen git 5 kg lık gainer al (supplement) 1 ayda bitir yanında da iyi beslen duba gibi olursun. Linkini aşağıda paylaşıyorum.

OPTIMUM Serious Mass 5450 gr
İşin şakasındayım hocam. Şaka bir yana her gün yediğin öğünlerinin kalorilerini arttır. Atıyorum sabah 5 patates yiyorsan onun 7-8 yap.

Eğer sağlıklı iseniz her gün baklava yemek şekerinizi arttırmaz. İnsülin zaten normal şekilde salgılanacağı için şekeriniz normal seviyede kalacaktır. Ama sağlıklı bi durum değil tabiki. Bence sağlıklı kilo almak isteniyorsa hareketli yaşantıya sahip olmalısınız spor gibi mesela. Enerji harcandığı için vücut besin isteyecektir. Karnınız acıkıyor zaten o şekilde. Düzenli yemek faydalı bu manada. Ara öğünlerde sağlıklı yağlara sahip besinler tercih edilmeli(badem, yer fıstığı, fındık gibi). Normal öğünleri öyle bir yemelisin ki dolduğunu hissetmelisin. Karnının şiştiğini dışarıdan görüyorsun zaten. Her ne kadar günlük hayat için rahatsız edici olsa da kilo almak isteniyorsa bu şekilde olmalı. Pilav, tavuk, patates vs. karbonhidrat içerikli şeyler normal öğünlerde tercih edilebilir, ev yemekleri de çok faydalı bu konuda. Fasulye nohut vs. Ama suplement'te tercih edilebilir eğer miden o kadar yemek almıyorsa. :D
Ben 17 kilo almıştım spor ile beraber bu şekilde beslenerek.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı