Y yNeear17 Decapat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #1 Alalı 1 ay oldu. 2 -3 defa karşılastım, anlık oyundan attı ama perfomansta falan herhangi bir şey olmuyor ya da beyaz ekran falan vermiyor. Sorun yaratır mı?
Alalı 1 ay oldu. 2 -3 defa karşılastım, anlık oyundan attı ama perfomansta falan herhangi bir şey olmuyor ya da beyaz ekran falan vermiyor. Sorun yaratır mı?
K Knight Davion Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2014 Mesajlar 1.520 Çözümler 4 2 Haziran 2022 #2 Sorun yaratmaz ama sürekli driverlarla uğraşırsın. Zamanın bunlarla geçer ya da hatalarla. Tavsiyem sat kurtul NVIDIA al. Artı -7 Eksi
Sorun yaratmaz ama sürekli driverlarla uğraşırsın. Zamanın bunlarla geçer ya da hatalarla. Tavsiyem sat kurtul NVIDIA al.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.215 Makaleler 3 Çözümler 194 2 Haziran 2022 #3 WattMan hata değil teknolojidir. Sorun olmaz. Knight Davion dedi: Sorun yaratmaz ama sürekli driverlarla uğraşırsın. Zamanın bunlarla geçer ya da hatalarla. Tavsiyem sat kurtul NVIDIA al. Genişletmek için tıkla... Nvidia fanları dolsun. Artı 1 Eksi
WattMan hata değil teknolojidir. Sorun olmaz. Knight Davion dedi: Sorun yaratmaz ama sürekli driverlarla uğraşırsın. Zamanın bunlarla geçer ya da hatalarla. Tavsiyem sat kurtul NVIDIA al. Genişletmek için tıkla... Nvidia fanları dolsun.
K Knight Davion Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2014 Mesajlar 1.520 Çözümler 4 2 Haziran 2022 #4 Knight Davion dedi: Sorun yaratmaz ama sürekli driverlarla uğraşırsın. Zamanın bunlarla geçer ya da hatalarla. Tavsiyem sat kurtul NVIDIA al. Genişletmek için tıkla... Kahkaha atmanız hoşuma gidiyor istediğiniz kadar kahkaha atabilirsiniz. Artı -2 Eksi
Knight Davion dedi: Sorun yaratmaz ama sürekli driverlarla uğraşırsın. Zamanın bunlarla geçer ya da hatalarla. Tavsiyem sat kurtul NVIDIA al. Genişletmek için tıkla... Kahkaha atmanız hoşuma gidiyor istediğiniz kadar kahkaha atabilirsiniz.
Inanckilic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 1.000 Çözümler 1 Yer İstanbul/Küçükçekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #5 ItsAllGoodman dedi: WattMan hata değil teknolojidir. Sorun olmaz. NVIDIA fanları dolsun. Genişletmek için tıkla... WattMan teknoloji mi? Sen WattMan'ın ne olduğunu araştır bence önce bir. Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman dedi: WattMan hata değil teknolojidir. Sorun olmaz. NVIDIA fanları dolsun. Genişletmek için tıkla... WattMan teknoloji mi? Sen WattMan'ın ne olduğunu araştır bence önce bir.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.215 Makaleler 3 Çözümler 194 2 Haziran 2022 #6 Inanckilic dedi: WattMan teknoloji mi? Sen WattMan'ın ne olduğunu araştır bence önce bir. Genişletmek için tıkla... Sen araştır öncelikle. https://www.amd.com/en/technologies/radeon-wattman Sorun olduğunda bilgisayar açılabilsin diye ayarları sıfırlayan bir yazılımın hata olarak tanıtılması çok garibime gidiyor. Artı 0 Eksi
Inanckilic dedi: WattMan teknoloji mi? Sen WattMan'ın ne olduğunu araştır bence önce bir. Genişletmek için tıkla... Sen araştır öncelikle. https://www.amd.com/en/technologies/radeon-wattman Sorun olduğunda bilgisayar açılabilsin diye ayarları sıfırlayan bir yazılımın hata olarak tanıtılması çok garibime gidiyor.
K Knight Davion Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2014 Mesajlar 1.520 Çözümler 4 2 Haziran 2022 #7 Inanckilic dedi: WattMan teknoloji mi? Sen WattMan'ın ne olduğunu araştır bence önce bir. Genişletmek için tıkla... Hatta teknolojinin geldiği son nokta. Artı 0 Eksi
Inanckilic dedi: WattMan teknoloji mi? Sen WattMan'ın ne olduğunu araştır bence önce bir. Genişletmek için tıkla... Hatta teknolojinin geldiği son nokta.
F Felix8794 Decapat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #8 Aynı hatayı rx 6600 xt ile yaşadım bir süre. Nvidia geçip kurtuldum. Umarım çözersin. Not: Nvidia fanı değilim. Artı 0 Eksi
Aynı hatayı rx 6600 xt ile yaşadım bir süre. Nvidia geçip kurtuldum. Umarım çözersin. Not: Nvidia fanı değilim.
Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.318 Makaleler 1 Çözümler 44 2 Haziran 2022 #9 Hangi sürücüdesin şu an? Artı 0 Eksi
K Knight Davion Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2014 Mesajlar 1.520 Çözümler 4 2 Haziran 2022 #10 Felix8794 dedi: Aynı hatayı rx 6600 xt ile yaşadım bir süre. Nvidia geçip kurtuldum. Umarım çözersin. Not: Nvidia fanı değilim. Genişletmek için tıkla... AMD 6950XT kullanacağıma RTX 3060 alırım 1080P kullanırım daha iyi. Artı -5 Eksi
Felix8794 dedi: Aynı hatayı rx 6600 xt ile yaşadım bir süre. Nvidia geçip kurtuldum. Umarım çözersin. Not: Nvidia fanı değilim. Genişletmek için tıkla... AMD 6950XT kullanacağıma RTX 3060 alırım 1080P kullanırım daha iyi.