1 Dolar 15,88 TL Oldu

  • Konuyu başlatan Tim
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 131
  • Görüntüleme 6B
Satış tahtasının önü bomboş binance de 20 den sonra belki de tahmin ettiğim noktadan daha da yukarı seviyeleri görebiliriz
Screenshot.png
 
@Xantern iç savaş çıkmadığı sürece ülke batmaz. Bir şekilde devam eder de biz insan gibi yaşayabilir miyiz orasını bilmiyorum işte. Batsa Venezuela diye bir ülke kalmazdı haritada çoktan. Orada da millet Maduro'nun peşinden gidiyor.
 
Vallahi sıktı şu dolar mevzusu. Devlet istese 1 TL yapar, sırf Türk sürünsün, Türk yurdu terk etsin,
Türk galeyana gelsin. Gerçi iki yolun çıkışı da hayırlı değil. Bu dolar bir gün düşecek ama Türk milleti büyük bir bedel ödeyecek gibi duruyor umarım olmaz. Bir Atatürk daha lazım.
Artık proje ürünü olduğumuzu söylememize gerek yok. Bu proje 1990'lı yıllara dayanıyor, biraz Sağcı teorilerine benzese de Avrupa dünyada Müslüman bırakmak istemiyor T*liban gibi terör örgütlerini destekleyip Göç Projesini harekete geçirtiyor. Anadolu'yu Türksüzleştirme gibisinden diğer ırkları Türkiye'ye göç ettirtiyor. Türkiye bu mülteciler için yığın para alıyor. Aynı şekilde Avrupa'nın atık çöpleri için de. Belirsiz ki bu mültecilere Dolar ile maaş bile bağlanmış, alışveriş kartı verilmiş. Fabrikatörler ve Siyasilerin cebi doluyor, gençler işsiz kalıyor. 1 Türk işçi çalışacakken 4 mülteciyi rahatça fabrikalarında çalıştırabiliyorlar ve bu sayede vergiden de muaf kalıyorlar. Türkiye yıllardır CIA için bir dert idi. Fakat organlar değişince CIA, çoğu parti liderlerini kendi atadı. Kılışdar bey gibi. Hatay 100 yıllık anlaşmanın sonunda resmen verilecek ve Doğu'da farklı ırklardan devletler kurulacaktır. Proje olmayan bir siyasi yok! Ümit bey bile...
Tabi ben bunları berberimden dinledim kendisinin sohbeti pek sarmadı.
 
14.70-14.85 bandında baya tutmaya çalıştılar ve bir "etken" ile sabitlendiği çok belliydi. Yaklaşık 1 ay kadar gerildi bu yay sonunda bir patladı 1TL attı.
Ama ok ilerlemeye devam edecek, çünkü çok gerilmişti yay.
Hakkımızda hayırlısı.
 
Nebati’nin gözlerinin ışıltısı, doları düşürmeye yetmiyor.
Temmuzu beklediniz mi? 😎

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Geri
Yukarı