1 Dolar 16.7 TL

Dünyanın rezerv para olarak dolara bağımlı olması sırf Türkiye değil, tüm dünya ülkeleri için sıkıntı yaratıyor. ABD isteği ülkeye ekonomik saldırı yapıyor. Dünyanın bu dolar belasından kurtulması gerek.
Bu sadece dandik ülkeler için geçerli. Avrupa ülkelerinin dolar yükseliyor diye ağladığını hiç görmedim ben.

23 Haziran dediğiniz için kaynağa dayalı konuşuyorsunuz sandım. Çünkü faizin ne zaman indirileceğini bilemezsiniz.
Erdoğan, indireceğiz dedi. Geçen sene de yapmazlae böyle bir şey, ekonomi mahvolur diyorduk. Buna rağmen indirdiler. Eğer bu cümleleri kurduysa bir sonraki Para Politikaları Kurulu toplantısında, yani 23 Haziran'da, faiz indirimine gidilecektir diye düşünüyorum. Bu yüzden de tüm varlığımı dolara çevirdim.

1.67 olarak okudum, Allah affetsin.

1.67 olarak okudum, Allah affetsin.

Bir zamanlar oha 1.67 ne ülke iflas ediyor dediğimi hatırlıyorum. 2 olduğunda ülke battı mahvolduk diyordum. Öğrenci halimle ailemden ekstra hiç para almadan hem yurtta geçinirdim. Hem de her ay oyuna 30-40 dolar atardım.

Erdoğan, indireceğiz dedi. Geçen sene de yapmazlae böyle bir şey, ekonomi mahvolur diyorduk. Buna rağmen indirdiler. Eğer bu cümleleri kurduysa bir sonraki para politikaları kurulu toplantısında, yani 23 Haziran'da, faiz indirimine gidilecektir diye düşünüyorum. Bu yüzden de tüm varlığımı dolara çevirdim.

Bende paramı dolara çevirmeyi düşünüyorum. Mantıklı aslında. Teşekkürler.

Dünyanın rezerv para olarak dolara bağımlı olması sırf Türkiye değil, tüm dünya ülkeleri için sıkıntı yaratıyor. ABD isteği ülkeye ekonomik saldırı yapıyor. Dünyanın bu dolar belasından kurtulması gerek.
Bilerek mi yapıyorsunuz bu tür yorumları? 😂
Konu ile âlakası da yok.

TL'nin değer kaybı ekonomi politikaları yüzünden, Avrupa'daki tüm ülkelerin enflasyonunu toplasan bir tane Türkiye etmiyor yine. 😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı