Direk dini bir konulu mesaj atacaksın. Asıl kahkaha bombası orada var.Verilerin gerçeği yansıtması için konu dışı bölümüne bir şey yazmamanız gerek. Nedeni ise, insanların kahkaha emojisini yerinde değil de alay etmek için kullanması. Bu ekran kartı ile ilgili bir konuda da olabiliyor ama daha az şans var. Mesajınız karşıdaki kullanıcının düşüncesine ters düşerse size kahkaha emojisi koyup alay ediyor. Bu da verileri çarpıtıyor.
Tam üstüne bastınız. O tip konularda koyan koyana...(Emojiyi diyorum, yanlış anlaşılmasınDirekt dini bir konulu mesaj atacaksın. Asıl kahkaha bombası orada var.
Belki de daha önce sessiz bir deney yaptı. Gerçi çok ihtimal vermiyorum ama neden olmasın?Bu konuyu açarak deneyin sonucunu etkilemiş olmuyor musunuz![]()
Buradan gelen reaksiyonları ek promosyon olarak ekleme yapar herhalde.Bu konuyu açarak deneyin sonucunu etkilemiş olmuyor musunuz![]()
Yapsa verileri paylaşırdı sanırım. Bir önceki güne ait ifadelere buradan ulaşılabiliyor aslında ama neyse.Belki de daha önce sessiz bir deney yaptı. Gerçi çok ihtimal vermiyorum ama neden olmasın.
Mizah konusu ama siz bilirsiniz.Yapsa verileri paylaşırdı sanırım. Bir önceki güne ait ifadelere buradan ulaşılabiliyor aslında ama neyse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.