Çözüldü 1 haftadır Discord'a giriş yapılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Senol66

Femtopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 hafta önce GoodbyeDPI ile giriş yaptığım Discord'a 1 haftadır ne yapsam hiçbir şekilde giriş yapamıyorum, her şeyi denedim DNS degıstırdım internete reset attım ama hiçbir şekilde giriş yapmıyor. Yardımcı olur musunuz? Sadece 1.1.1.1 VPN üzerinden deniyorum, öyle oluyor ancak VPN ile giriş yapmak istemiyorum. Opera üzerinden tarayıcan denedım ancak yine aynı sekılde hiçbir sonuç alamıyorum, nasıl çözerim bu sorunu?
Görseldeki hataları alıyorum.
Kullandıgım internet: Netgsm.

Dosya Ekleri

• ds.JPG
    8,5 KB · Görüntüleme: 94
  • dsa.png
    28,8 KB · Görüntüleme: 98
Çözüm

Ekleme: WARP'ın Wireguard profilini çıkarıp Wiresock'a ekledik, Wiresock'tan Discord'da geçerli olacak şekilde yapılandırdık. Nihayet Discord'a girdi
Hocam dediklerini denedim senın gönderdiğin zip içindekılerde indirdim sorun yine aynı .

Hocam dediklerini denedim senın gönderdiğin zip içindekılerde indirdim sorun yine aynı .
Eki Görüntüle 2487534Eki Görüntüle 2487535Eki Görüntüle 2487536
Şöyle yapalım. Şimdi o discord başlat exe dosyası ile byedpi'ı başlatmış oldun. Discord'u kapat, görev yöneticisinden ciadpi çalışıyor mu diye bak. Çalışıyorsa devam et. Şu videodaki gibi nekobox ile ByeDPI'ı sistem geneli yap. Sonra Discord'u normal kısayolundan başlat.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu dedıgını de yaptım yine aynı sorun devam edıyor.

Son düzenleme:
Hocam bu dedıgını de yaptım bu sefer ınternet erısımını tamamen kesıyor. hç bir siteye giriş yapamıyorum
Görev yöneticisinden baktın ciadpi çalışıyordu değil mi? Bir de bypass Process Name kısmına da ciadpi.exe yazmayı unutma bunlar önemli. Buna rağmen olmuyorsa bende daha çözüm kalmadı malesef.

Her şey doğru gözüküyor hocam neden olmadığını çözemedim maalesef o bilgisayarı elime alıp iyice kurcalamam lazım
Aklıma bir şey gelirse yazacağım.

Peki teşekkür ederim hocam saolsın yapacak bir şey yok tek çözum ınternet agını degıstırmek.

Her şey doğru gözüküyor hocam neden olmadığını çözemedim maalesef o bilgisayarı elime alıp iyice kurcalamam lazım
Aklıma bir şey gelirse yazacağım.

Hocam Ayrıca Discord falan varsa ya da AnyDesk falan uzerınden bir baglanıp çözemeye calıssak uymaz mı sana acaba?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…