Çözüldü 1 haftadır Discord'a giriş yapılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Senol66

Femtopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 hafta önce GoodbyeDPI ile giriş yaptığım Discord'a 1 haftadır ne yapsam hiçbir şekilde giriş yapamıyorum, her şeyi denedim DNS degıstırdım internete reset attım ama hiçbir şekilde giriş yapmıyor. Yardımcı olur musunuz? Sadece 1.1.1.1 VPN üzerinden deniyorum, öyle oluyor ancak VPN ile giriş yapmak istemiyorum. Opera üzerinden tarayıcan denedım ancak yine aynı sekılde hiçbir sonuç alamıyorum, nasıl çözerim bu sorunu?
Görseldeki hataları alıyorum.
Kullandıgım internet: Netgsm.

Dosya Ekleri

• ds.JPG
    ds.JPG
    8,5 KB · Görüntüleme: 94
  • dsa.png
    dsa.png
    28,8 KB · Görüntüleme: 98
Çözüm
Valla öyle oldu hocam :) :) bende 1 aydır uğraşıyorum senide uğraştırdık ancak tık yok girmiyor. Nasıl dersen hocam müsait zaman yaz yine deneyelim senin discord olsaydı ordan konuşurduk. Ben bluestack vpn üzerinden giriş yapardım.

Ekleme: WARP'ın Wireguard profilini çıkarıp Wiresock'a ekledik, Wiresock'tan Discord'da geçerli olacak şekilde yapılandırdık. Nihayet Discord'a girdi :)
Ara sıra kontrol et hocam sen yine bu akşam da yazabilirim.

Evet yeni bir çözümle geldim.

Şu dosyayı indir.

İçinden çıkan version.dll dosyasını C:\Users\[Kullanıcı Adın]\AppData\Local\Discord\app-1.0.9xxx klasörü içine at. Yani Discord.exe ile aynı yerde olsun.

Normal Discord kısayolunu sağ tıkla düzenle ve hedef kısmını şu şekilde düzenle, normalde Update.exe kısmından sonra --processStart Discord.exe yazar, onun yanına --a=--proxy-server=socks5://127.0.0.1:1153 yaz. Yani hedef kısmının son hali şöyle olmalı:

C:\Users\[Kullanıcı Adın]\AppData\Local\Discord\Update.exe --processStart Discord.exe --a=--proxy-server=socks5://127.0.0.1:1153

Yeni kısayolu ile artık girebilmen lazım. Yapamazsan işlemi otomatik yapan bir betik yazarım.

Tabi söylemeye gerek duymadım ama WARP Proxy Modu için yapıyoruz bunu, açmayı unutma.
Hocam dediğin herseyi yaptım sanarım warp Proxy modunu bu sekılde ayarlıyoruz anladıgım kadarıyla ancak bu sekılde de yine aynı hata "RTC Baglanmıyor" diyor discord

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-11 143406.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-11 143406.png
    39,4 KB · Görüntüleme: 20
  • Ekran görüntüsü 2025-05-11 143424.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-11 143424.png
    58,5 KB · Görüntüleme: 16
  • Ekran görüntüsü 2025-05-11 143433.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-11 143433.png
    3,1 KB · Görüntüleme: 19
Hocam dediğin herseyi yaptım sanarım warp Proxy modunu bu sekılde ayarlıyoruz anladıgım kadarıyla ancak bu sekılde de yine aynı hata "RTC Baglanmıyor" diyor discord
Hocam sen bu hatayı Netgsm'den dolayı aldığına emin misin? Mobil internetini hotspot yapıp dener misin bir de?

Hocam sen bu hatayı Netgsm'den dolayı aldığına emin misin? Mobil internetini hotspot yapıp dener misin bir de?

Evet şu an denedım hocam calıstır mobil internetten bagladım PC'ye sadece "googbye " açınca bıle çalıştı.

Ama NetGSM İnternette sorun oluyor .

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-11 151120.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-11 151120.png
    75,2 KB · Görüntüleme: 21
Evet şu an denedım hocam calıstır mobil internetten bagladım PC'ye sadece "googbye " açınca bıle çalıştı.

Ama NetGSM İnternette sorun oluyor.
Warp ile açtığımız halde bu hatayı vermesi şaşırttı gerçekten anlam da veremedim.

O zaman WARP Proxy adresini Tarayıcıya girip tarayıcıdan Discord'a girmeyi denemek kaldı. Şu videoda 4.16 dakikada foxyproxy kullanımı var, SOCKS5 127.0.0.1 1153 şeklinde girip aktif et. Tarayıcı içinden dene bir de.

Warp ile açtığımız halde bu hatayı vermesi şaşırttı gerçekten anlam da veremedim.

O zaman WARP Proxy adresini Tarayıcıya girip tarayıcıdan Discord'a girmeyi denemek kaldı. Şu videoda 4.16 dakikada foxyproxy kullanımı var, SOCKS5 127.0.0.1 1153 şeklinde girip aktif et. Tarayıcı içinden dene bir de.
Yok Hocam yine olmadı ben bu yöntemi 3. kez denemiştim olmamıstı simdi yine dedim yine olmadı ayrıca port kısmına "1153" yazınca internet erısımını tamamen kesıyor ama videodakı gibi "1080" yapınca normal calısıyor ancak yine girmiyor.

-- " ProxiFyre TIKLAYINCA ACILIYOR ANCAK ARKA PLANDA KALMIYOR GERİ GİDİYOR. "

Yok Hocam yine olmadı ben bu yöntemi 3. kez denemiştim olmamıstı simdi yine dedim yine olmadı ayrıca port kısmına "1153" yazınca internet erısımını tamamen kesıyor ama videodakı gibi "1080" yapınca normal calısıyor ancak yine girmiyor.

-- " ProxiFyre TIKLAYINCA ACILIYOR ancak ARKA PLANDA KALMIYOR GERİ GİDİYOR. "

Ayrıca hocam sorun şu ki tarayıcınca da giremıyorum evet keske tarayıcılardan olsa oda yok alternatıf free VPN uzantıları denedım yıne calısmıyor Opera uzerınden denedım yıne olmuyor Brave uzerınden denedım yıne girmiyor

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-11 154838.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-11 154838.png
    4,5 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:

-- " ProxiFyre TIKLAYINCA ACILIYOR ANCAK ARKA PLANDA KALMIYOR GERİ GİDİYOR. "
ByeDPI veya Proxifyre için değil sadece foxyproxy göstermek için yazmıştım, warpı foxyproxy ile tarayıcıda kullanmak için yani. Ama 1153 yapınca hiç bağlanmamasını anlamadım o sırada warp açık mıydı? Mantıklı değil hiç bir yere girmemesi.

ByeDPI veya Proxifyre için değil sadece foxyproxy göstermek için yazmıştım, warpı foxyproxy ile tarayıcıda kullanmak için yani. Ama 1153 yapınca hiç bağlanmamasını anlamadım o sırada warp açık mıydı? Mantıklı değil hiç bir yere girmemesi.
Warp komple kapalı hocam demek istediğim iki yöntemıde denemıs oldum ama yine olmuyor keske tarayıcı uzerınden gırebılsem oda yok olmuyor işte

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-11 155828.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-11 155828.png
    50,8 KB · Görüntüleme: 23
Warp komple kapalı hocam demek istediğim iki yöntemıde denemıs oldum ama yine olmuyor keske tarayıcı uzerınden gırebılsem oda yok olmuyor işte
Ben foxyproxy ayarlamasını warp için istemiştim. Warp Proxy modunda açıp foxyproxy 1153 ile bağlanman lazım. Byedpi proxifyre falan karıştırma.

Ben foxyproxy ayarlamasını warp için istemiştim. Warp Proxy modunda açıp foxyproxy 1153 ile bağlanman lazım. Byedpi proxifyre falan karıştırma.
Anladım hocam warp actım 1153 porxy modunda baslattım suan internet erisimi saglandı ancak dc yine girmıyor

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-11 161645.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-11 161645.png
    22,2 KB · Görüntüleme: 19

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı