1 linke tıklanılarak Steam veya Discord hesabı çalınabilir mi?

Hangi tarayıcıdan tıkladıysanız, o tarayıcının çerezlerini temizleyin ve her hesabınızın şifresini değiştirip 2FA açın. Sahte ihbar konusu da devam ederse polise şikayette bulunacaksınız, ihbarı yapan hemen bulunur.
Hocam mail steam discordda her güvenlik önlemi açık şifreleri yinede değiştireyim?

Antivirüs programı ile tarama yapın hesap şifrelerinizi değiştirin.

Hocam tüm çerez bilgilerini sıfırladım tek tek şifreleri değiştim mfa 2FA falan hepsi açık rahatta olabilir miyim? Telefonumu Kaspersky ve dr. Web ile taradım PC'yi Kaspersky Premium ile tarattım.

VirusTotal'de bir şey gözükmüyor sadece kötü niyetli yazıyor 1 tane o kadar. 2 ihtimal var ya virüslü ya da korku şakası tarzı bir şey.

Sitenin whoisine baktı arkadaşım olduğum şehir yazıyor.

Hangi tarayıcıdan tıkladıysanız, o tarayıcının çerezlerini temizleyin ve her hesabınızın şifresini değiştirip 2FA açın. Sahte ihbar konusu da devam ederse polise şikayette bulunacaksınız, ihbarı yapan hemen bulunur.
Hocam çerez yokmuş sitede o önceden gidiğim sitelerin anlaştığı reklam siteleriymiş o siteye girince tüm siteler kısmında reklam ve ya başka birşey gözükmüyor.

Konu aktif.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı