1 ms 144 Hz FreeSync Monitör Önerisi

İnanır mısın kaç kere girdim o sayfaya ve şimdi farkettim FreeSync olduğunu. Her üründe direkt olarak özellik tablosuna baktığım için aradaki içerikleri gözden kaçırıyorum.
Hepsiburada indirim yapıyor o ürünlerde. Indirimleri takip ederseniz G24 monitörünü 1300 - 1400TL civarinda alabilirsiniz.

Hepsiburada indirim yapıyor o ürünlerde. Indirimleri takip ederseniz G24 monitörünü 1300 - 1400TL civarinda alabilirsiniz.
İşte benim sıkıntım da bu; ya Vatan Bilgisayar ya da Teknobiyotik'ten alıyorum ürünleri. HB problemli oluyor diye çok fazla yoruma denk geliyorum ve sorun yaşayan o kişilerden biri olmak istemiyorum. Şimdi Amazona baktım 983 TL ücrete geliyor ama Vatan Bilgisayar 1600 TL.

İşte benim sıkıntım da bu; ya Vatan Bilgisayar ya da Teknobiyotik'ten alıyorum ürünleri. HB problemli oluyor diye çok fazla yoruma denk geliyorum ve sorun yaşayan o kişilerden biri olmak istemiyorum. Şimdi Amazona baktım 983 TL ücrete geliyor ama Vatan Bilgisayar 1600 TL.
Yurtdışından açıkçası pek önermem, garanti, iade vs. gibi süreçlerde başınız ağrır. Türkiyede güvenilir birçok site mevcut. Vatan'a bağlı kalmayın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı