1 ms 75 Hz monitör önerisi

Oriente

Kilopat
Katılım
22 Temmuz 2015
Mesajlar
893
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
İzmir
Merhaba arkadaşlar. 1 MS / 75 Hz monitör almak istiyorum. 2. monitörüm olacak ve ana monitör olarak kullanacağım. AOC bakıyordum fakat çok fazla ölü piksel sorunuyla karşılaşan insanlar varmış. Şimdi sizlerin bana önereceklerinize bakmak istiyorum. Bütçe kalın çizgilerle belirlenmedi fakat fiyat performans açısından en verimli olduğunu düşündüğünüz önerilerinizi bekliyorum. Fikrini belirten herkese teşekkürler.
 
Öncelikle vakit ayırıp yorum yazan, öneride bulunan herkese teşekkür ederim.

60 hz ile 75 hz arasında pek fark hissetmezsiniz diye düşünüyorum. Tavsiyem bütçeyi arttırıp 144 hz almanız yönünde.

144 Hz bir monitörün şuanda benim için lüks olacağı düşüncesindeyim. Sonuçta haftanın 3-4 günü akşamları 1-2 saat oyuna ayırabiliyorum ve 144 Hz monitörlerin fiyatları 75 Hz monitörlere göre ciddi farklı.


Önerin için teşekkür ediyorum fakat Acer, hakkında pek bilgi sahibi olduğum bir marka değil. Bununla birlikte sanırım ürün şuanda satışta olan bir ürün değil.

Uzun süredir kullandığım monitör olan VG245Q'yu önerebilirim. Kendisi tasarımıyla ön plana çıkıyor.
Kendi monitörümü öneriyorum. ASUS VP247QG. Birçok özelliği var. Buradan incelemesine bakabilirsiniz.

Esasında Asus monitörler ilgili çekti. Özellikleri de gayet güzel fakat fiyat olarak rakiplerine göre biraz pahalı olduğu kanaatindeyim. Sizler Asus kullanıcısı olarak bugüne kadar herhangi bir sıkıntı ile karşılaştınız mı? Örneğin ilk etapta ben AOC markasına yönelmiştim fakat internette çok fazla ölü piksel sorunuyla karşılaşan olduğu için sonradan vazgeçtim.

Kendi monitörüm önerim. ViewSonic VX2257. Ben de 2K bir monitör alıp çift monitör kullanacağım. Gayet memnunum. Öneririm.

Bu monitörün 24 inç olanının technopat incelemesini izledim. Açıkçası dikkatimi çekti. Sanırım siz herhangi bir sorunla karşılaşmadınız. Peki ana monitör yapmak için ideal mi yoksa siz ikinci monitör olarak mı kullanmayı planlıyorsunuz?

Tepki süresine kafayı takma, önceliğin görüntü kalitesi olsun.

Curved monitörler hakkında pek bilgi sahibi değilim açıkçası. Yeni bir teknoloji fakat tepkime süresi ve Hz değerleri benim baktığım oyuncu monitörleri gibi değil. Bu tip monitörler hakkında bilginiz varsa paylaşır mısınız lütfen?
 
Curved monitörler hakkında pek bilgi sahibi değilim açıkçası. Yeni bir teknoloji fakat tepkime süresi ve Hz değerleri benim baktığım oyuncu monitörleri gibi değil. Bu tip monitörler hakkında bilginiz varsa paylaşır mısınız lütfen?

Monitör Freesync açınca 72 Hz oluyor ama Nvidia kartlar için de 72 Hz oluyor mu bilmiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı