Çözüldü 1 Ms vs 5 ms

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GeraltOfSiva

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba,
165 1 ms ve 240 4 ms arasında kalmıştım.
240 aldım şu an kargolanıyor nedir bu aradaki mili farklar? Netleşiyor mu düşman mı daha çabuk geliyor ne oluyor? O kadar önemli mi gerçekten.

Çözüm
Birisi görüntüyü 1ms de aktarırken diğeri 4ms de aktarıyor. Bence arada fark edilebilecek kadar fark yok. Hertz ise monitör görüntüyü saniyede 165 kere yenilerken diğerinde saniyede 240 kere yeniliyor. Mantıklı olani 240Hz olanı almışsınız.
27 Inc bana pek dokunmaz şu an 27'den daha büyük ekranım :D. Ben ağlayacağım ya çok yanlış yapmışım. Gerçi aslında RPG falanda bayağı oynuyorum oyun kalmadı öyle çok profesyonel değil de Faceit'te 7 lvlim.
İyi de kör etmek nasıl oluyor gözlerime zararlı mı yani o zaman geri mi alayım 1920 1080 yani?
Faceit 7LV gayet iyi, 27" 1080P bile yakından bakınca bozuk gözüktüğü için dedim 1024x768 de artık neler olur :D. Ben miyopum ve sırf 1024x768 fazla bulanık diye 1280x960 geçtim. ASUS VG248QG kullanıyorum ben. Eğer forum kurallarına aykırı değilse eklersin Steamimi bırakıyorum.
"ATA122 -DreamBreaker 2.0-" Steam ismim bu.

Faceit 7LV gayet iyi, 27" 1080P bile yakından bakınca bozuk gözüktüğü için dedim 1024X768'de artık neler olur :D. Ben miyopum ve sırf 1024X768 fazla bulanık diye 1280X960 geçtim. ASUS VG248QG kullanıyorum ben. Eğer forum kurallarına aykırı değilse eklersin Steam'imi bırakıyorum.
"ATA122 -DreamBreaker 2.0-" Steam ismim bu.

Ya abi bana anlık kalp krizleri geçirtiyorsun :) 32 İnc 1024x768 bir şey olmuyor bana alışmışım o zaman çok sıkıntı yok mu yani :D bu arada o Faceit leveli Almanya'da çocukluk arkadaşıma sattığım hesaptı şu an bu hesap düşük pek kasmıyorum da bu aralar Assassin's Creed oddyseye sardım tabii ki takım bulursam sen falan başlarım tekrardan.
Hades benim bu arada.

Ya abi bana anlık kalp krizleri geçirtiyorsun :) 32 İnc 1024x768 bir şey olmuyor bana alışmışım o zaman çok sıkıntı yok mu yani :D bu arada o Faceit leveli Almanya'da çocukluk arkadaşıma sattığım hesaptı şu an bu hesap düşük pek kasmıyorum da bu aralar Assassin's Creed oddyseye sardım tabii ki takım bulursam sen falan başlarım tekrardan.
Hades benim bu arada.
Aynen öyle, iyi günlerde kullan monitörünü :).

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı