Çözüldü 1 Ocak 2026'da tecil bitince kaçak durumuna mı düşülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

aykut333

Zeptopat
Daha fazla  
Eğer 31/12/2025'e kadar deseydi sorun teşkil ederdi, çünkü 2026'da kaçak gözükürdünüz. Ancak askerlik şubenin de belirttiği gibi 01/01/2026'ya kadar dediyse 01/01/2027 tarihine kadar kaçak olarak gözükmez, yoklama dönemi olarak gözükür. Yoklama döneminde de sınava girip üniversite kaydı yaptırabiliyorsunuz dediğim gibi. Rica ederim.

Hocam merhaba iyi gunler. Ben de 2004 dogumluyum ve tecilim 01/01/26 da bitiyor. Yoklama döneminde oluyorum degil mi kacak duruma dusmuyorum? Sıkıntılı bir durum yok ya da. Detaylı aciklamissiniz ama kafama cok takildigi icin sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam merhaba iyi gunler bende 2004 dogumluyum ve tecilim 01/01/26 da bitiyor. Yoklama döneminde oluyorum degil mi kacak duruma dusmuyorum, sıkıntılı bi durum yok ya da? Detaylı aciklamissiniz ama kafama cok takildigi icin sormak istedim.
İyi günler. Aynen dediğin şekilde 2026 yılında yoklama döneminde oluyorsun, 31 Aralık 2026'ya kadar yoklama işlemlerini yapman yeterli.
Hocam merhaba iyi gunler bende 2004 dogumluyum ve tecilim 01/01/26 da bitiyor. Yoklama döneminde oluyorum degil mi kacak duruma dusmuyorum, sıkıntılı bi durum yok ya da? Detaylı aciklamissiniz ama kafama cok takildigi icin sormak istedim.
İyi günler. Aynen dediğin şekilde 2026 yılında yoklama döneminde oluyorsun, 31 Aralık 2026'ya kadar yoklama işlemlerini yapman yeterli.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı