1 ölü piksel için monitörü geri vermeye değer mi?

Gigabyte için durum nasıl bilmiyorum ama çoğu marka 3 ölü piksel kadar değişim kabul etmiyor hocam. Gönderecek olursan da 1 ölü pikseli kapsayıp kapsamadığını araştır istersen.
bende 10 sene önce aldığım laptop da aynı şeyi yaşamıştım ve bana teknik bir belgeyle 3 pixele kadar normal diyerek iade yada değişim alınmıyor demişlerdi 10 senedir öyle kullanıyorum ölü pixelin nerde olduğunu bile bilmiyorum şuanda genişleme felanda olmadı
şuanda durum nedir merak ediyorum sonucu paylaşırsanız sevinirim

nerden almıştın monitörü iade aldılar
İtopya.

bende 10 sene önce aldığım laptop da aynı şeyi yaşamıştım ve bana teknik bir belgeyle 3 pixele kadar normal diyerek iade yada değişim alınmıyor demişlerdi 10 senedir öyle kullanıyorum ölü pixelin nerde olduğunu bile bilmiyorum şuanda genişleme felanda olmadı
şuanda durum nedir merak ediyorum sonucu paylaşırsanız sevinirim
Şu an monitörü gönderdim. Eğer ürün elime ulaşırsa buraya yazarım hocam.

Sana bir sorun yaratacaksa gönder ama diyorsan ki ben bu şekilde kullanırım kullan çok detaya girmeye gerek yok bence. Led ekran ise sorun yok.

Monitörü değiştirme kararı aldım. 1 hafta monitörsüz kalmak pek bir sıkıntı olmaz ancak bilgisayara her baktığımda bana karşı sırıtan bir piksel görmek de istemem.
Belki bu konuyu okuyan ve benimle aynı sorunu yaşayanlar olur. Direkt değiştirin. Çevrem sıkıntı olmaz diyor ancak Technopat sosyal bana çoktan söyledi. Herkese teşekkür ederim.
Hocam problemi söylediniz değişimi kabul ettiler mi direkt?

Hocam problemi söylediniz değişimi kabul ettiler mi direkt?
Müşteri temsilcisine iade etmek istediğimi söyledim ve nedenini sordular doğal olarak. Ben de monitör de ölü piksel olduğunu ve aynı monitör ile değiştirmek istediğimi söyledim. Daha sonra ne zaman aldığımı söylediler. Ben de daha bugün elime geçtiğini söyledim. Ardından hemen kargo gönderim kodunu verdiler. (Kartondan çıkarırken monitörün üzerindeki etikete kadar sakladım sırf bir sorun çıkar ve bahane ararlar diye. İyi ki öyle yapmışım.)

Hocam yayılma gibi durumlar oluşabilir. O yüzden direkt gönderin. Tam fiyat verip kusurlu ürün almak kötü bir durum.
Bu bir patlak değil ki nasıl yayılsın arkadaşım? Panelin darbe alması sonucu mürekkep akması olur siyah veya mavi bir şekilde hadi o zaman yayılır. Ama ölü piksel kendi başına bir durumdur. Etrafını etkilemez.

Müşteri temsilcisine iade etmek istediğimi söyledim ve nedenini sordular doğal olarak. Ben de monitör de ölü piksel olduğunu ve aynı monitör ile değiştirmek istediğimi söyledim. Daha sonra ne zaman aldığımı söylediler. Ben de daha bugün elime geçtiğini söyledim. Ardından hemen kargo gönderim kodunu verdiler. (Kartondan çıkarırken monitörün üzerindeki etikete kadar sakladım sırf bir sorun çıkar ve bahane ararlar diye. İyi ki öyle yapmışım.)
Bende Aoc monitör aldım da oradan kargoda şuan ölü piksel falan çıkarsa inşallah sorun yaratmazlar. Ama bu tutumları iyi en azından sattıkları malın arkasında durmuşlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı