1 saat plank nasıl yapılır?

Hiç bir işe yaramaması önemli değil, tek sette nizami 100 barfiks ve 1 saat plank yapmak istiyorum.
Hiç bir işe yaramayacak, o yüzden vaktini boşa harcama. Boksör müsün de böyle bir şey için uğraşacaksın? Yaptığın antrenman dayanıklılık oluyor.

15 nizami barfiks iyi midir, tam bir zarganayım kendimi çok yetersiz hissediyorum :(
Baya iyi burada ben bayadır sporla uğraşıyorum toplasan 10'u zar zor deviririm, yağlıyım baya.

Sadece internet parasıyla girdiğim Instagram'daki body builder abilerin motivasyon konuşmalarını dinledikten sonra Technopat'a gelip konu açıyorum.

Kimsenin motivasyon konuşmalarına ihtiyacım yok, güzel vücut yerine daha çok, icraat istiyorum, kötü vücudum olsa da olur. Mesela esnek vücudum olsun, iyi dans etmek istiyorum, ne kadar kütleli olursam veya kaslı olursam benim için o kadar kötü, 20 dk tempolu koştuğumda nefes nefese kalmamak gibi şeyler istiyorum, belki tek elle 30 kiloluk dambıl'ı kaldıramam ama çoğu insandan hızlı koştuğumu biliyorum, 1 saat plank çok abartı olabilir, yapamasam da büyük hedefler için daha çok çaba sarf edilir, gaza gelip ulan çok iyiyim bunu da başarırım edasıyla bu soruyu sormadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kimsenin motivasyon konuşmalarına ihtiyacım yok, güzel vücut yerine daha çok, icraat istiyorum, kötü vücudum olsa da olur. Mesela esnek vücudum olsun, iyi dans etmek istiyorum, ne kadar kütleli olursam veya kaslı olursam benim için o kadar kötü, 20 dk tempolu koştuğumda nefes nefese kalmamak gibi şeyler istiyorum, belki tek elle 30 kiloluk dambıl'ı kaldıramam ama çoğu insandan hızlı koştuğumu biliyorum, 1 saat plank çok abartı olabilir, yapamasam da büyük hedefler için daha çok çaba sarf edilir, gaza gelip ulan çok iyiyim bunu da başarırım edasıyla bu soruyu sormadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnsan mantıklı hedefleer koyduktan sonra her şeyi başarabilir sizin dediğiniz gibi(1 saat plank hariç)

Hocam 1 saat plank yapmak imkansız değil de daha 5 dakikayı zor yapıyosunuz. Sizin sorunuz 40kg bench Pr'ı olan birinin 200 nasıl atarım diye sorması gibi duruyor. Bu forumda 1 saat plank yapabilen birinin olduğunu da sanmıyorum yani size tavsiye versin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı