Yani bilemeyiz tabi kişiye göre değişir 300 binden 3 senede 100 bine zor çekenler de çokHocam zor ama çalışan adam niye yapamasın ki yapabilir yani bu dünyadaki en zor şey falan da değil. Ben kendim çalışmadım ve kötü bir sıralama yaptım ama çalışan adam neden yapamasın ki. Benim okulda bir sürü hayvan gibi çalışan arkadaşlarım vardı neredeyse hepsi ilk 2000'e 3000'e girdi.
Yani bilemeyiz tabii kişiye göre değişir 300 binden 3 senede 100 bine zor çekenler de çok.
Hocam sanırım ilk bin demenize gülmüş olabilir evet ilk 1000 çok zor.
Sağ olun desteğiniz için bunu niye soruyorum Instagram da falan 3 sene mezuna kalıp 300 binlerden 100 bine zor çekiyorlar o yüzden.
Hocam 2019 senesinde dershanemde ikiz kardeşler vardı bir tanesi az öz çalışır rahat takılırdı, kardeşi de tam tersi bir o kadar soru çözer yırtınırdı. Çok soru çözüp yırtınandan beklenen dereceyi kardeşi aldı. O nedenle insanları baz almayın, kuzenim de sınava 3 kere girdi. İlk girdiğinde 350k ikincide 220k 3. de 170k yaptı ama hepsinde de 2. dönemden sonra saldı. Mezun psikolojisi zordur. 20-30k yapılabilecek bir sonuç dediğim gibi ama şimdiden başlayıp sınava kadar aralıksız emek ister.
Aynen yani sonuna kadar çalışan yapar diyorsunuz bir de sizce alt yapım var mıdır sıfırdan 360k ile.
Sağ olun hocam inşallah ama sizce kapasitem var mıYerinde olsam matematik geometri fizik kimya biyoloji hepsi için konu anlatımından sonra soru çözmeye başlarım. Konuyu tam anlamadan soruya girişme özellikle AYT için. Her hafta zaman tutarak TYT denemesi çözmeyi ihmal etme. İkinci döneme bırakma. Umarım seneye 20-30k ya neresi gelir sorunu görürüz hocam. Şimdiden boş şans, başarılar.
Sağ olun hocam inşallah ama sizce kapasitem var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.