1 TB ve 30 oyunlu PS4 4500 TL fiyatı normal mi?

Fake olduğunu belirtmissin gerçi ama yine de yazmak istedim.

Oyunlarin olduğu fotoya baktığımda fotonun paintden kesilip alındığı belli ve yüzde doksan kutuların çoğunda CD yok. Yani kutular boş çünkü ikişer üçer tane aynı oyunlardan var
 
Merhaba,

Facebook marketplace'de bir Slim PS4 1TB satılmakta. Anladığım kadarıyla biraz güncel bir Slim modeli bu, üzerinde 2022'de çıkan Modern Warfare 2 teması vesaire var. Satıcı yine benim gibi İstanbul'da ve polis olduğunu hem fotoğrafta hem ilanda zaten belirtmekte. Garipsediğim kısım Türkiye şartlarında artık pahalılık algımız kaybetmemden ötürü sormak, sahibinden sitesinde yanında oyun olmayan tek kollu makineler genel olarak 6000-7000 arasında, zaten sonrası lükse ve genelde Pro makineler oluyor. İlanda okuduklarım net olarak, kutulu faturalı garantili çift kol ve 30 adet oyun var. Oyunların hepsi CD ve aralarında gerçekten ucuz olmayan oyunlar mevcut, sizce bir gariplik var mıdır?

Bu ilanı birkaç şehirde de paylaşmıştılar, dolandırıcı bunlar inanma sakın.
 
Bazı arkadaşların sorularını tek metinde yanıtlayayım, öncelikle adamın fake olduğunu birkaç farklı yapay zeka programına adamın yüzünü tanıtarak başladım eleman normalde Rusya vatandaşı, Türk değil. Uzun uğraşlar sonucu sadece vk da bir profili gözüktü, elemanın profil resminde sadece Zoom yapınca gözüken shop hataları var, normalde fotoğrafında kucağında çocuğu ile çekilmiş bir ev ortamı fotoğrafı var ancak, üstündeki Türk bayrağı, emniyet arması ve arka plan ancak çok yakından bakınca kendini belli ediyor, diğer türlü arkadaşların dediği gibi CD'ler biraz patlak veriyor, ilk bakışta dikkat etmemiştim bende, sonrasında aynı fotoğraflar ile farklı kullanıcılar ve illerden ilanlar açıldığını gördüm. Zaten sahte bir sahibinden linki göndermesi vesaire cabası. Bir de profil fotoğrafında motor yok normal ev içi fotoğraftı.
 

Geri
Yukarı