1. TEOG Açıklandı

@lionstone19 dostum, moralimiz böyle bozukken, yaptığın hoş değil. Bir de şu üniversiteliler ne TEOG'u, biz YGS diyoruz bunlar TEOG diyorlar diyorlar. Bende öyle düşünüyorum, önemli olan üniversite sınavı değil mi zaten? Lise de önemli evet, ama bence kötü bir lise başarılı olmaya engel değil.

@lionstone19 arkadaşım, bak çoğu iş adamına veya ünlü adamlara, hangi biri çıkmış muhteşem bir liseden?
Benim söylemek istediğim sizin iyi bir liseye gidememeniz değil. Ben 9. sınıfın zorluğundan bahsediyorum. Lisede her ders TEOG zorluğunda. Yanı şimdikinin 6-7 katı çalışmanız gerekecek. Hocalar sınavlarda çok acımasız oluyor.

İyide zaten çok çalıştım günde 5 saat çalıştım. Aynı okulda okuduğum çocuk hiç çalışmadan 3 yanlış yaptı. Var bu işte bir terslik.

Benim söylemek istediğim sizin iyi bir liseye gidememeniz değil. Ben 9. sınıfın zorluğundan bahsediyorum. Lisede her ders TEOG zorluğunda. Yanı şimdikinin 6-7 katı çalışmanız gerekecek. Hocalar sınavlarda çok acımasız oluyor.
Aynen çok acımasızlar. Coğrafya hocası sözlüme 6 puan daha verseydi geçerdim. Dersten bıraktı. Bu arada lise1'den selamlar :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı