1 Yıl Önce Toplanan Bilgisayarı İade etme

142110

Kilopat
Katılım
21 Kasım 2016
Mesajlar
440
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce Vatan Bilgisayardan imzamdaki bilgisayarı topladım. Fakat kendi kendine kapanır bi ekran kartı bi anakart sıkımtı çıkarır artık bıktım. İade edip PS4 Pro almayı düşünüyorum. Nasıl iade ederim?
 
Vay be. Sen o kadar binlerce lira para döküp GTX 1080'li sistem topla. Bu sistem seni yarıyolda bıraksın olucak iş mi? Bence sorunu çözebildiyseniz çözün çözemediyseniz ikinci el iyi bir fiyattan satabilirsiniz.
Sistemin ikinci el fiyatı tahminimce 5400TL-5600TL olur.
 
Kardeşim vatan bilgisiyar o bilgisiyarı geri almaz ve de o bilgisiyarla alcağın performans PS4 Pro'dan kat kat daha iyidir. Senin şuan yapman gereken vatan bilgisiyarlarla iletşime geçip parçaları garantiye vermendir. Ama illa konsola geçmek istiyorsan birisine satabilirsin ve son olarak sakın bilgisiyarcılara satma. Satılacağı fiyatın yarasını söylüyorlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı