10.000-11.000 TL laptop tavsiye

Herkese merhaba,
Yorumlarınız için teşekkürler. Monster için çok iyi yorumlar bulunmuyor (fan, ısınma sorunları vb.)
Gerçekten 2 bin TL daha vermek isterdim fakat bütçe bu kadar. En fazla 11.500-12.000 yapabilirim.
Merhaba,
Son gönderdiğim HP omen modeli 250 Tl artmış ve 11.000 TL olmuş. Bende almışken iyi olsun diyerek
HP Omen 132Z2EA i7-10750H 32G 1TB SSD FreeDos 15.6 RTX2060 144Hz-13.000 TL alayım diye düşünüyorum. Arkadaşlardan biri bu bilgisayarı tavsiye etmişti sanırım. Ne dersiniz?

Son düzenleme:
Söylediğin laptopun RTX 2060'lı versiyonunu daha yeni aldım. Gayet memnunum sıcaklıklar güzel, soğutma başarılı. Metal kasa vs. gayet kaliteli. Tavsiye ediyorum.
Ben kullanmadım, deneyimim yok ancak forumda Monster alıp da pişman olan var. Biraz araştırın derim. Karar yine size kalmış.
Monster laptop, yazdığın laptopun tam tersi. Rezil bir soğutma ve plastikten yapılmış dandik bir kasası var.

Bu kasadan mı bahsediyorsunuz? Deneyimleme şansınız oldu mu?

Tulpar v20.2'yi denedim ben, kasası plastikti ve güven vermiyordu. İşlemci 90'lara çıkıyordu. Bu model yeni çıktı ama emin değilim. Segmentinin en ucuzu bu zaten, en ucuzların kasası daha da kötü oluyor.
Bu kadar ucuz olmasının nedenleri bunlar, ekran kartı 1660 Ti olsun ama laptop güzel olsun derim ben.
Zaten 13.000 lira bütçesi var ve bu bütçe başka marka 2060 almaya yetiyor.

Söylediğim gibi attığım laptopu şu anda kullanıyorum. Kasasının kalitesiz olduğunu düşünmüyorum. Kasa metal. Premium hissettiriyor. Technopat Youtube kanalına bakarsanız 9750h işlemcili ve 60Hz ekranlı modelin incelemesi bulunuyor.

Söylediğim gibi attığım laptopu şu anda kullanıyorum. Kasasının kalitesiz olduğunu düşünmüyorum. Kasa metal. Premium hissettiriyor. Technopat YouTube kanalına bakarsanız 9750H işlemcili ve 60Hz ekranlı modelin incelemesi bulunuyor.

HP'den mi bahsediyorsunuz? Benim dediğim Monster modelde menteşeler kopacak gibiydi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı