Şu an kullandığım monitör bu. 144 Hz ve VA panel. Oyuna yönelik bir ekran olduğu için renkler ve aslında çözünürlük pek bir yerlerde. Başlıkta da yazdığım gibi 32 inç, kesinlike 4K ve IPS panel olan bir monitör alacağım. Bütçe de 10.000 liranın biraz aşağısı, biraz yukarısı olabilir. Benim şu an için gözüme kestirdiğim ürünler şunlar.
Bunlar arasında seçim yapacak olursanız hangisini seçersiniz? Bunlar dışında önereceğiniz farklı bir monitör varsa lütfen benimle paylaşır mısınız? Şimdiden teşekkür ederim.
Şu an kullandığım monitör bu.144 Hz ve VA panel. Oyuna yönelik bir ekran olduğu için renkler ve aslında çözünürlük pek bir yerlerde. Başlıkta da yazdığım gibi 32 inç, kesinlike 4K ve IPS panel olan bir monitör alacağım. Bütçe de 10.000 liranın biraz aşağısı, biraz yukarısı olabilir. Benim şu an için gözüme kestirdiğim ürünler şunlar.
Bunlar arasında seçim yapacak olursanız hangisini seçersiniz? Bunlar dışında önereceğiniz farklı bir monitör varsa lütfen benimle paylaşır mısınız? Şimdiden teşekkür ederim.
ASUS 31,5" PG329Q 1Ms 175Hz 2k FREESYNC/G-SYNC DP HDMI USB IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 31,5" PG329Q 1Ms 175Hz 2k FREESYNC/G-SYNC DP HDMI USB IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Samsung 49" lc49HG90dmmxuf oled gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Samsung lc49HG90dmmxuf gaming monitör kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
Samsung 49" lc49HG90dmmxuf oled gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Samsung lc49HG90dmmxuf gaming monitör kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
Evet hocam. Daha detaylı yazabilirdim. Benim hatam. Şu an kullandığım monitör bir yere gitmiyor zaten. Yanına koyacağım yeni geleni de. O yüzden geniş ve 60hz üstü olan bir monitöre ihtiyacım yok.