ASUS 49" XG49VQ gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, ASUS 49" XG49VQ uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al. hocam eğer oyun oynayacaksanız bu çok iyi.
ASUS 49" XG49VQ gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, ASUS 49" XG49VQ uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al. hocam eğer oyun oynayacaksanız bu çok iyi.
2K monitör hocam. 4K alacağım. Ayrıca belirtmeyin unutmuşum. 60Hz üstü bir monitöre ihtiyacım yok çünkü diğer monitör bir yere gitmiyor.
Hocam 2. gönderdiğin monitör de 1080P.
Hayır yanlış bilginiz var Samsung monitör 4 k.
Hocam bu da 2k ve 27" uzunluğuna denk geliyor geniş olduğu için.Hocam şimdi önereceğim monitör hafif kavisli siz gerek yok diyorsunuz ama görüntü kalitesini çok iyi şekilde aktarıyor renkler şahane ki oyunda oynasanız rahat oynarsınız sizin dediğiniz kriterlerde bu monitör uygun.
AOC 34” CU34G2X/BK 144Hz 1ms WQHD FreeSync HDMI DP Va Pivot Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AOC 34” CU34G2X/BK 144Hz 1ms WQHD FreeSync HDMI DP Va Pivot Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
VA panel hocam bu.ASUS 49" XG49VQ gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, ASUS 49" XG49VQ uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al. hocam eğer oyun oynayacaksanız bu çok iyi.
Sanırım kimse okumuyor.Yazılanları okuyor musunuz? Adam sabırla söyledi oyun oynamayacağım 60Hz üstüne gerek yok diye. Önermeden önce okumanızı tavsiye ederim.
3840 X 1080 iki tane yan yana 1920x1080 monitör demek hocam. 4K değil. Çok geniş bir 1080P monitörüm olmuş olur.
Hocam bu da 2K ve 27" uzunluğuna denk geliyor geniş olduğu için.
VA panel hocam bu.
Sanırım kimse okumuyor.![]()
Hocam attığınız monitörlerin parlaklıkları az kalıyor. DisplayHDR 400 sertifikalı, 400 cd/m² parlaklığı olan, IPS Asus VG259QM kullanıyorum. HDR açtığımda cidden parlaklık çok azalıyor. Düzgün bir deneyim için DisplayHDR 600 sertifikalı 600 cd/m² ve üstü parlaklıkta monitörlere bakmanızı öneririm.Merhabalar,
Şu an kullandığım monitör bu. 144 Hz ve VA panel. Oyuna yönelik bir ekran olduğu için renkler ve aslında çözünürlük pek bir yerlerde. Başlıkta da yazdığım gibi 32 inç, kesinlike 4K ve IPS panel olan bir monitör alacağım. Bütçe de 10.000 liranın biraz aşağısı, biraz yukarısı olabilir. Benim şu an için gözüme kestirdiğim ürünler şunlar.
1. Lenovo ThinkVision T32p-20 (61F2GAT2TK) Monitör
2. Lenovo ThinkVision P32u-10 (61C1RAT2TK) Monitör
3. Dell UltraSharp U3219Q Monitör
4. BenQ PD3200U Monitör
Bunlar arasında seçim yapacak olursanız hangisini seçersiniz? Bunlar dışında önereceğiniz farklı bir monitör varsa lütfen benimle paylaşır mısınız? Şimdiden teşekkür ederim.
Hocam attığınız monitörlerin parlaklıkları az kalıyor. DisplayHDR 400 sertifikalı 400 cd/m² parlaklığı olan IPS ASUS VG259QM kullanıyorum. HDR açtığımda cidden parlaklık çok azalıyor. Düzgün bir deneyim için DisplayHDR 600 sertifikalı 600 cd/m² ve üstü parlaklıkta monitörlere bakmanızı öneririm.
Asus CG32UQ size uymuyor fakat örnek olarak bakabilirsiniz. Ben de IPS panel tercih ederim, öneririm.
Keşke siz yazdığımı düzgün okusaydınız.VA panel yalnız , zaten varmış onda demek ki sizde düzgün okumamışsınız ki IPS istiyor.
Keşke siz yazdığımı düzgün okusaydınız.
Evet hocam. İki monitör yan yana duracak çünkü.4K 32 inç ve IPS monitör istiyorsun da 32 inç zorunlu mu?
Benim aradığım şekilde 4k ips hdr maalesef pek bulunmuyor hocam. Denk gelirsen atıver buraya...Hocam attığınız monitörlerin parlaklıkları az kalıyor. DisplayHDR 400 sertifikalı, 400 cd/m² parlaklığı olan, IPS Asus VG259QM kullanıyorum. HDR açtığımda cidden parlaklık çok azalıyor. Düzgün bir deneyim için DisplayHDR 600 sertifikalı 600 cd/m² ve üstü parlaklıkta monitörlere bakmanızı öneririm.
Asus CG32UQ size uymuyor fakat örnek olarak bakabilirsiniz. Ben de IPS panel tercih ederim, öneririm.
Yarışmıyoruz hocam burda... Herkes birbirine yardımcı olup sosyalleşmek için burda. Gerilmemize gerek yok.Hayır okudum anladım ama örnek verirken de IPS ekranlı şekilde olsa örnek daha iyi olurdu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.