- Makaleler
- 1
Evet o yazımda bir şey yok.İnsanca yazmak bu mu oluyor?
Gayet üsluplu yazmışım.
Evet o yazımda bir şey yok.İnsanca yazmak bu mu oluyor?
Ankara'yı boşverin orayı düşünmüyorum zaten.Bu arada 10k gelir elde edip bunun yüzde 75'ini kiraya vermekte çok mantıksız. Yüzde 30-40'ını geçmemeli.
Ankara'yı boş verin orayı düşünmüyorum zaten.
Neyse konu daha fazla uzamasın moderatörler konuyu kilitlemiyor boşuna konuya mesaj falan da yazmayın bakmıyorum artık. Bu forumu da bundan sonra kullanmayı düşünmüyorum. Yaş kitlesi yerlerde. Kendinize iyi bakmayın. Görüşmeyelim bir daha.
Hocam zaten size demedim. Söylediğim kişiler kendisini iyi biliyor. Çoluk çocukla uğraşıyoruz ya hayret bir şey. Forum çoluk çocuk dolu. Şimdi bir şey diyeceğim ama forumun kuralları gereği diyemiyorum ama gerçek hayatta karşıma çıksa böyle tipler ne olur bilemiyorum orasını.Herkes kötü değil ustam siz diğer arkadaşlara alındınız sanırım. Ben kötü amaçla yazmadım.
Yaşamkent net bir şekilde Ankara'nın en ucuz kiralık evlerinin olduğu bölge. Bu "Yaşamkent lüks" algısını kim yarattı bilmiyorum. Bu arada yaşamkent'in %90'ında internet dahi yok.Yaşamkent zengin yeri o para yetmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.