10.000 TL ile Çankaya'da geçinilebilir mi?

Bu arada 10k gelir elde edip bunun yüzde 75'ini kiraya vermekte çok mantıksız. Yüzde 30-40'ını geçmemeli.
Ankara'yı boşverin orayı düşünmüyorum zaten.

Neyse konu daha fazla uzamasın moderatörler konuyu kilitlemiyor boşuna konuya mesaj falan da yazmayın bakmıyorum artık. Bu forumu da bundan sonra kullanmayı düşünmüyorum. Yaş kitlesi yerlerde. Kendinize iyi bakmayın. Görüşmeyelim bir daha.

Son düzenleme:
Ankara'yı boş verin orayı düşünmüyorum zaten.

Neyse konu daha fazla uzamasın moderatörler konuyu kilitlemiyor boşuna konuya mesaj falan da yazmayın bakmıyorum artık. Bu forumu da bundan sonra kullanmayı düşünmüyorum. Yaş kitlesi yerlerde. Kendinize iyi bakmayın. Görüşmeyelim bir daha.

Herkes kötü değil ustam siz diğer arkadaşlara alındınız sanırım. Ben kötü amaçla yazmadım.

Herkes kötü değil ustam siz diğer arkadaşlara alındınız sanırım. Ben kötü amaçla yazmadım.
Hocam zaten size demedim. Söylediğim kişiler kendisini iyi biliyor. Çoluk çocukla uğraşıyoruz ya hayret bir şey. Forum çoluk çocuk dolu. Şimdi bir şey diyeceğim ama forumun kuralları gereği diyemiyorum ama gerçek hayatta karşıma çıksa böyle tipler ne olur bilemiyorum orasını.

@AçkapıyıGardiyan Sanaldan böyle gülmek kolay yiyorsa gerçek hayatta da aynısını yap bakalım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı